torsdag 14. februar 2019

Fontex angst

Dersom legen har forskrevet Fontex til en pasient under år og du ønsker å diskutere dette, ta kontakt med legen. Disse symptomene er generelt milde eller moderate, men noen pasienter får symptomer med kraftig intensitet. Rastløshet, angst og manglende evne til å sitte stille.


Tilstanden er en relativt vanlig bivirkning av behandling med nevroleptika (antipsykotika). Kroppsreaksjon som inkluderer opphovning, rødhet, kløe, rennende nese og pustevansker når kroppen blir utsatt for noe den er allergisk mot, f. Slet også mye med sosial og generell angst , og fungerte DÅRLIG i jobb. Fontex tok bort angsten og roet de depressive tankene mine.


Fungerte godt i jobb igjen, veldig deilig. Etter en stund ble jeg sliten av at følelsene var helt flate. Var liksom så likegyldig. Hvilken SSRI skal man velge? Beste medisin mot angst?


Hvis du blir syk igjen, så er det ingen garanti for at Fontex virker like bra neste gang. Angst , på lik linje med redsel og frykt, er en normal reaksjon i situasjoner som virker truende eller farlige. Når vi snakker om sykelig angst , dvs. Sykdommen kan blant annet også føre til uro, angst , skyldfølelse, tannråte, betennelse i spiserøret og menstruasjonsforstyrrelser. Tyntflytende og hyppig avføring.


Diaré som skyldes bakterie- eller virusinfeksjon kalles enteritt eller gastroenteritt. Eg brukte alt for lang tid på opptrapping fordi eg er så sta, meinte eg skulle klare meg på 1 så ikkje gjer den feilen. Viktig å komme opp i rett dose som hjelper for deg.


Eg var deprimert og utvikla angst pga av stahet hehe. Og ved angst trenger ein ofte høgere dose enn ved ¨berre¨deprimert sa både lege og psykolog :-). I starten av behandlingen kan man også få agitasjon, rastløshet, uro og angst , men dette går også som regel over etter en til to uker. Antidepressiva kan fremkalle kramper. Få fjernet angst på min.


Selvmedisinering mot angst , sosial angst og depresjon Rusmidler. Noe av det som definitivt skal fungere best mot angst er eksponeringsterapi. Xanor er et middel mot panikkangst som jeg ikke er spesielt glad i fordi det er så lett å bli avhegig av det. Xanor kan lette angstplager på kort sikt, men er ikke anbefalt som behandling over lengre tid. Xanor bør ikke brukes før man har prøvd andre måter å behandle angsten på.


Hei, fontex er en snill medisin. I den grad du får bivirkninger, er det nok angsten din som spiller deg ett puss. Lett kvalme kan forekomme, det er det eneste jeg kan tenke på, litt tap av sexlyst kan også forekomme. Men jeg er nå ingen lege.


Zoloft, mens han egentlig skulle fått Fontex siden han var ung og siden den visstnok var mildere. Lurte derfor på hva slags erfaringer dere her inne har å dele? Virker som om Cipralex eller Lexapro som den heter i USA er den mest potente, mens Fontex virker på flere reseptorer i hjernen.


Har lyst til å klare meg uten, men jeg vet sannelig ikke. Hadde god effekt og kiloene forsvant da jeg sluttet på de. Har angst nå,, selv om jeg bare skal på nav,,er heldigvis ikke noe stress,,så jeg kan roe ned litt. Til tider kan det faktisk være ganske greit med litt angst ,, føler meg levende,, og føler at situasjonen har betydning, men når det gjelder sånne småting som nav eller en tur i butikken er det bare idiotisk. Jeg teller på knappene.


Blir du gravid når du bruker legemidler mot angst , bør du raskt fortelledet til legen din. Sammen kan dere finne best mulig behandling under graviditeten. Mange får god hjelp til å mestre angsten ved hjelp av terapi.


Det betyr ikke at alle bekymringer blir borte, men de bør ikke hindre deg i livsutfoldelse i hverdagen. Har tidligere gått i kognitiv behandling I en periode på år, det har hjulpet en del men ikke nok for å gi meg livskvaliteten jeg ønsker.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg