tirsdag 19. februar 2019

Hvem er du i harry potter

Stort utvalg af Brettspill til Barn og Voksne. Da har du også sikkert lurt på hvilket hus du hadde blitt valgt til om du hadd blitt plassert under hatten. Kanskje du føler deg som en Griffing? Test deg selv her og finn ut.


Han er den eneste trollmannen noen sinne som har overlevd mordforbannelsen Avada Kadavra. Etter foreldrenes død flyttet han til Wiktor, Petunia og Dudleif Dumling.

Potterne var en gammel, rik, fullblods familie, og Harry arvet mye av rikdommen fra foreldrene. Serien er distribuert av Warner Bros. Med denne quiz kan du finde ud af, hvilken af Hogwarts-eleverne du er. Men husk at svare 1 ærligt for at få det rigtige svar.


Gnureplank blir beskrevet som en mye bedre likt lærer enn Gygri en av grunnene til det er at hun ikke har alle disse farlige dyrene med i timene sine. I et helt tiår ble publikum over hele. Rowling sagt at det vil være to hovedpersoner som dør.


Selv tror jeg kanskje at Voldemort og Draco Malfang dør. Malfang blir drept av Voldemort og Voldemort blir drept av Harry , Ronny, Hermine og resten av Ordenen og HL som ødelegger alle malacruxene.

Siden den gang har serien vokst til bøker og etablert seg som en klassiker innen barnelitteraturen. Harry Potter -bøgerne er virkelig populære! The series is distributed by Warner Bros.


Nå var i hvert fall tida inne til å gå til politiet. Bøkene inngår i det britiske nasjonalbibliotekets utstilling A History of Magic, som vil vare fra 20. Her kan du sjekke hvem av hovedpersonene du ligner mest på. Cappelen Damm er Norges største forlag. Forlaget utvikler, formidler, selger og distribuerer kunnskap, kultur og leseopplevelser til voksne og barn.


Hvem er så ren i sjelen at hun eller han kan hanskes med døden uten la seg merke? Svaret må finnes i Griffinghuset. Og Harry vil bli tvunget til å konfrontere dem alle.


Men siden han aldri meldte seg på turneringen selv, hvem var det da som gjorde det? Eller, jeg har brukt Opera de siste par ukene, men jeg klarer ikke helt å like den, så jeg kommer til å gå tilbake til Firefox. Jeg bruker Firefox. Men det er selvsagt mye informasjon i bøkene som ikke fant veien over til filmlerretet. I tiden etter har flere av stjernene holdt seg i skyggen.


Både barn og unde leser de populære bøkene fra J. Like mange ser de fantasifulle filmene som er laget basert på de bøkene. De fleste av filmene har fått høyere aldersgrense.

The scores were composed by John Williams, Patrick Doyle, Nicholas Hooper, and Alexandre Desplat. Ta med deg en god venn, søster eller kjæreste og tre inn i Hogwarts univers. Ta frem tryllestaven og forbered dere på en time spekket med gåter og mystikk. Dette vil bli en dag fylt med trolldom og magi!


Filmskaperne spurte om jeg ville spille Lily Potter i scenen med Mørd-speilet i den første filmen, men jeg er virkelig ingen skuespiller, selv ikke en som bare trenger å stå der og vinke.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg