mandag 11. februar 2019

Brudekort hilsen

Skal du skrive et bryllupskort til brudeparet, og trenger litt hjelp til teksten? Da har du kommet til riktig sted. På denne siden kan du finne tips og inspirasjon til hva du kan skrive på kortet til brudeparet.


Skal i et bryllup til helga, og trenger tips til tekst til bryllupskortet. Gratulerer med dagen og lykke til videre e jo litt kjedelig. Noen som er god på sånt? Hva kan jeg skrive på bryllupskort? De hjerteligste gratulasjoner til et flott par!


Det er ingenting galt med disse ordene. Tvert imot, de sier det de fleste av oss ønsker å si på en slik dag, og er en klassisk hilsen som passer til anledningen. Så ikke vær redd for å velge tradisjonelt dersom det kjennes riktigst for deg. Har kjøpt et veldig fint og dyrt kort. Jeg har så lyst til å skrive noen fine ord til brudeparet og ikke bare gratulerer med bryllupsdagen?


Har dere noen forslag til hva jeg skal skrive? Nedenfor har jeg samlet noen fine Bryllups Dikt og Gode Ord som kan brukes til Brudeparet og Bryllups. Bryllupsdager, bryllupsbilder, bryllupsfest, bryllupsgratulasjoner, bryllupshilsen, bryllupsinvitasjoner, bryllup jubileum, bryllupskort, bryllupspynt, bryllupstips, bryllupsvers.


Det du skriver kan være enkelt og rett fram, men det kan også være noe brudeparet må fundere over. Håper denne dagen være den verste i deres ekteskap, er ikke noe man forstår umiddelbart, men når man endelig forstår hva det menes med dette, trekker man jo på smilebåndet. Hvis man kun er en bekendt til parret, så vil man ofte vælge en mere højtidelig hilsen , som også kan virke en smule upersonlig.


De som er rigtig tæt på det kommende ægtepar, vil ofte vælge også at holde en tale eller lignende, da det kan være svært at få alle følelser og historier ned i et lille kort. Vi kender det allesammen alt for godt! Vi er inviteret til bryllup hos vores venner, familie, kollega, vi har købt en rigtig fin gave og vi har måske endda selv kreeret et smukt kort, som vi vil lægge ved gaven med en hilsen til brudeparret.


Lykke på reisen begge to. Men jeg kommer etter. Må lykkens barometer. Snart skal jeg i bryllup, og må finne noe lurt å skrive på kortet til brudeparet. Jeg brukte dette til en venninne: Så kom den store bryllupsdagen Dere har sikkert sommerfugler i magen.


Endelig skal ringer bindes sammen. Nå er det dere som skal danne rammen. Tekster og dikt til spesielle anledninger. Tegn en liten tegning, Det trenger ikke være mer enn et hjerte, en blomst eller en smiley.


Det gjør kortet med en gang litt personlig #128578; Sist men ikke minst: Mange synes ofte bryllupskort er litt store, mye plass å skrive på, men lite å si. En liten samling med kort og lange tekster som man kan skrive i eller på julekortet Når nettene blir lange og kulda setter inn. Som regel er svaret nei - så da må jeg lage noen som passer. Jeg ender dermed opp med et lite overskuddslager - for når jeg først er i gang kan jeg jo ikke nøye meg med ett kort :) Og en annen ting - er klærne passelige?


Jeg er ei dame i min beste alder. Jeg har voksne barn og er bestemor til skjønne prinsesser. Interessene mine er mange, og jeg liker å holde på med forskjellige ting. Leder du efter en god tekst til et bryllupskort?


Du er kommet til det rigtige sted. Vi har samlet mange tekster, der kan passe i et bryllup. Morsomme sitater, ironiske vitser og dumme forsnakkelser om det aller meste. Smil til verden, og du får en støvel i trynet.


Smil igjen, og du har et nytt par!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg