onsdag 13. februar 2019

Enkel sjokoladekake uten egg

Katie Melua) Crazy Cake er en SPENNENDE og SUPERDEILIG sjokoladekake , som er veldig populær i Amerika! Kaken er enkel og rask å lage og blir alltid en SUKSESS! Enkel sjokoladekake. Rør ingrediensene sammen, sett kaken i en forvarmet ovn og den er ferdig på minutter.


Visp egg og sukker sammen. Saftig sjokoladekake som er laget uten egg !

Sjokoladekake i langpanne er et must i barnebursdag. Og skuffelsen er alltid like stor for en eller flere av de små gjestene hvis de ikke kan spise den fristende kaken med masse deilig pynt på toppen. I denne oppskriften er det kombinasjonen av natron og syrnet melk, som Kefir eller Kulturmjølk, som er hemmeligheten for å få et godt resultat. Oppskrift på saftig og enkel sjokoladekake.


Velkommen til mitt søte kakeparadis! Jeg har bakt og samlet kakeoppskrifter hele livet. Her på Det søte liv viser jeg deg samlingen min med bakst og deilige kaker i alle slags varianter, lekker konfekt og nydelige desserter.


Perfekt å lage til store og små anledninger når du trenger et allergivennlig alternativ til den klassiske sjokoladekaken i langpanne.

Tåler du ikke egg , eller har du bare lyst på kake, men mangler egg ? Kaka er bakt helt uten egg , melk og gluten, men merk at jeg dessverre ikke har helt oversikt over hvorvidt de øvrige ingrediensene er trygge for eggallergikere. Kaker uten egg , melk og gluten. Derfor har jeg satt sammen mine fem favoritter uten tilsatt egg. Bland godt, og hell røra i bakepapirkledd langpanne. Hvelves på rist, og avkjøles.


Her er en enkel og god oppskrift på sjokoladekake uten egg. ODENSE Marcipan har oppskrifter til alle. Mange festkaker inneholder egg. I tillegg til å gi god smak, bidrar eggene også til hevelsesprosessen.


Men ikke alle tåler egg. Vi gir deg fire oppskrifter på kake uten egg. I travle dager kan det være lett å ty til poseprodukter, men med en god oppskrift på en enkel sjokoladelangpanne er det vel så enkelt å lage en kake fra bunnen av. Kaken rekker til mange og elskes av både store og små. Den kan lages enten som en helt vanlig sjokoladekake , eller i flere lag med jordbær.


Jeg valgte å kalle den Nemi's enkle sjokoladekake siden jeg hadde oppskriften med i tegneseriebladet Nemi tidligere i år. Denne kaken er enkel , syndig og saftig. Rør godt sammen med en visp.

Vei opp det bløte ( egg , melk, olje). Hell det bløte i det tørre, rør godt sammen så massen blir klumpfri. Det er bare å finne den rette oppskriften.


Hva med å prøve denne lekre sjokoladekaken fra Olav kulinariske verden? Kaken blir ikke så høy, så Olav delte den i to, og la litt sjokoladekrem i midten også, i tillegg til krem på toppen! Den inneholder ikke egg og melk. Vegansk betyr uten egg , uten melk eller andre produkter som stammer fra dyr. Her bruker man eddik som eggerstatter, i stedet for egg , så det er en grei oppskrift på vegansk sjokoladekake hvis du ikke finner noen eggerstatter, som f. Skoleavslutning, fest i barnehagen, dugnad eller bursdag.


Verdens beste sjokoladekake i langpanne med glasur. Og best av alt, ikke mer avansert enn at du rører den sammen på mindre enn et kvarter. Skulle du være så uheldig å steke den litt for lenge vil den saftige sjokoladekremen på toppen redde deg.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg