torsdag 28. februar 2019

Muffinsoppskrift

Muffinsoppskrift

Gå ned i vekt fort uten å sulte deg selv. Se våre beste oppskrifter på nett. Velkommen til MENY. Si JA til stort utvalg. La våre oppskrifter inspirere deg!


Muffinsoppskrift

Lettvinte muffins er små, SUPERGODE muffins, som er SUPERRASKE å lage. Deigen skal bare røres sammen med en sleiv, og etter minutters steking er muffinsene klare! Du kan tilsette smak etter ønske.


Oppskriften gir stk. Hvis du får overraskende besøk og trenger noe å servere, er nybakte og saftige muffins et godt alternativ. På kort tid kan du trylle fram de deiligste småkaker.


Barnas favorittmuffins – perfekt til barnebursdag! Dette er oppskrift på enkle lyse muffins som alltid blir saftige og gode. Av denne oppskriften blir det muffins.


Her har vi samlet våre favorittoppskrifter, både på muffins, cupcakes og god frosting til toppen. Saftige og smakfulle muffins er perfekt til bursdager eller andre anledninger. Denne grunnoppskriften gir deg cirka muffins og kan tilsettes det du har lyst på for å lage dine favorittmuffins.


De gjør deg brei over ræva, etser bort tannemaljen, får kvisene til å poppe opp som ugress, og gjør håret ditt fett og motbydelig (i alle fall om du søler smør i det mens du holder på). Bringebær og hvit sjokolade i deigen, og ostekrem med sitron på toppen. Lise Finckenhagen bruker grovt mel og fyller dem med skinke, ost, paprika og vårløk.


Matmuffins passer fint til lunsj eller i matpakken når du skal på tur. Muffins trenger ikke være bare søtt. Denne oppskriften på Bananmuffins gir myke, litt kompakte og svært gode muffins med deilig banansmak. Har du noen i familien eller venner av barna som ikke tåler egg?


Disse muffinsene er helt uten egg, uten at det har noe å si for smaken. I denne oppskriften har vi tilsatt kakao, men det kan enkelt justeres etter hva dere liker best. Eggemuffins, eller omelettmuffins, er et enkelt tips til lunsj og matpakke! Blåbær er proppfulle av antioksidanter og er å få kjøpt i butikken hele året. Butikkbærene importeres fra hele verden og kalles hagebær.


Bærene har et lyst fruktkjøtt, mens bærene fra skogen (Bilberries på engelsk) har en mørk farge tvers igjennom. Begge variantene er sunne, men ifølge ekspertene inneholder bærene vi plukker i skogen aller flest antioksidanter. Her finder du masser af opskrifter opdelt efter retter, mere end 6. Disse muffins oppskriftene derimot, er super sunne! Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring her.


Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg