mandag 25. februar 2019

Alfabet spill

ZapMeta Tilbyr Oversikt fra Søkemotorer. Sammenlign priser på Playstation 4. Cappelen Damm AlfabetØya. Her finner du de morsomste spillene for hele familien!


Vi har blant annet jentespill, slik som påkledningsspill, dyrespill, sminkespill og eventyrspill. Du har enten slått av Javascript i nettleseren din eller du har en for gammel versjon av Flash-tillegget til nettleseren.

Hent siste versjon av Flash her. Alfabetet spill for barn er et gratis pedagogisk spill for barn i barnehage og grunnskole alder. Barnet ditt vil lære riktig engelsk og spansk uttale av vokaler, konsonanter og stavelser, finne ut hvordan du kan tegne bokstaver og hva ordene. Vi har også jentespill, barnespill, sportspill og mange flere.


Spill Alfabetet på Mangespill. Her kan du lytte til bokstavens lyd og ord som starter med de ulike bokstavene. Klikk på bokstaven!


Bli med inn i klasserommet til Lill og Leo og arbeid med bokstavsidene!

Eller kanskje du vil spille ABC-spill eller gå til lesehjørnet? Sannheten er at det er en hel verden der ute når det kommer til spill. Så hvis du enda ikke har prøv har du virkelig noe å glede deg til! Vi skal vise deg en verden av morsomme internettspill og vi ligger selvsagt til nye spill og informasjon hele tiden. Gratis ressursser for elever og lærere.


Her kan barna lære om bokstavene og spille bokstavspill. Noe som ikke fungerer? Send oss gjerne en tilbakemelding. Latinsk alfabet Kyrillisk alfabet Arabisk alfabet Indisk skrift Blandet: Latinsk og kyrillisk alfabet Blandet: Latinsk og arabisk alfabet Blandet: ingen alfabet og andre alfabet Andre alfabet Ikke-alfabetiske skriftsystemer Et alfabet er en ordnet rekke av bokstaver.


Alle vesteuropeiske språk bruker varianter av. Med kan du se populære videoer, kose deg med favorittmusikken din og laste opp ditt eget innhold – og du kan dele det med familie, venner og hele verden. Navigering trinn ikoner.


Poki spill tilbyr deg alle de beste online spillene og de mest populære kategoriene, som matlagingspill, fotballspill, og utkledningsspill, i tillegg til spill som er basert på favorittfilmene eller tv-seriene dine, som Adventure Time, Inside Out spill , og Descendants spill. Lesekorpset inspirerer barn til å utforske alfabetet. Hvilket ord lager stavemaskinen i dag?


Bokstavleken er morsom å ha rundt middagsbordet: Bestem dere for et tema, for eksempel dyr, så skal man på rundgang si et dyr som starter på ukens bokstav. I de fleste alfabeter er tegnene ordnet i en fast rekkefølge. Hvert av tegnene representerer gjerne en konsonant eller en vokal, eventuelt en gruppe konsonanter eller vokaler, en kombinasjon av konsonant pluss vokal, eller en stavelse.

Mange brukere opplever dessverre feil med Feidepålogging. Dette skyldes endringer i Feidekatalogen hos skoleeier, og må løses hos ansvarlig i kommune eller fylke. Her får du ulike ark med alfabet - og bokstavstriper, samt bokstavplakater, for å støtte elevene i arbeidet med bokstaver. Alle bokstavene er illustrert med skriveretning.


Pultstripene er utformet slik at de kan brukes til mange ulike ting – les mer under! Innhold i dette opplegget er: Alfabetstriper med store bokstaver, fire varianter. ABC-spillet fra forlaget Gyldendal er nyttig å bruke som en variasjon i bokstavinnlæring. Det er lagt opp som en gratis nettoppgave. Målet med spillet er å fange og bygge bokstaver.


For info som ikke er relatert til kryssor så kan du slå opp alfabet i ordboka. Opplev eventyr gjennom ulike miljøer, for eksempel templer, skoger og mange flere. Alfabet er bokstaver langt og inneholder vokaler og konsonanter.


Men vær klar over farene underveis.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg