onsdag 27. februar 2019

Jobbintervju sterke sider

Syv typiske spørsmål for jobbintervjuer. Og svar på hva arbeidsgiver ønsker å ut av kandidatene når de stiller dem. De ferskeste innenriksnyhetene. Hold deg oppdatert med ABC Nyheter. En grunnregel du bør huske på hver gang du kommer med påstander om din egen kompetanse, er å underbygge det du sier med konkrete eksempler.


Begynn med å svare direkte hva dine sterke sider er, for så å lage en naturlig overgang til en historie som demonstrerer de aktuelle egenskapene eller ferdighetene. Spørsmål om hva som er dine svake sider er svært vanlig i jobbintervjuer. Her er hva du ikke må svare, samt en suksessformel for det perfekte svar. Hun ber deg om å tenke gjennom hva som er dine sterke og svake sider , å lese gjennom søknaden din i forkant av intervjuet, samt tenke gjennom hvorfor du er den rette for stillingen.


Du må på kort tid trekke frem dine mest salgbare egenskaper og erfaringer, så vær effektiv, sier Moe. Er du usikker på hvordan du best skal besvare dem? Vi i Manpower gjennomfører jobbintervju daglig, og her er våre anbefalinger på hva man bør tenke på for å gi gode svar. Skal på jobbintervju i morgen.


Jobbintervju sterke sider

Jobber i helsevesenet. De svake sidene bør jo ofte vinkle litt så arbeidsgiver kan tolke de som positive også. Mine sterke sider er, eh, at jeg er effektiv, (kremt) og sosial, sa du under jobbintervjuet med personalsjefen på jobben du har søkt på.


Vi gir deg alt du trenger å vite, før,. Hva er dine sterke sider ? Tenk igjennom om du har eksempler på hvordan du har brukt dine sterke sider i jobbsammenheng, så du er bevisst på hva du er god til. Eksemplene her kan skille deg fra øvrige kandidater. De gangene jeg har vært på jobbintervju , så har jeg forsøkt å svare noe som også kan være positivt.


For eksempel at jeg kan blir for ensporet når jeg får en oppgave, og ikke klarer å konsentrere meg om andre ting før den oppgaven er løst. Eller at jeg ikke er så flink på small-talk ved kaffeautomaten. Vi har alle sider vi kan bli bedre på. Nevn tre sterke sider ved deg selv. Hvordan takler du stress?


Har du hull i CVen? Dette gjelder deg som har vært syk en periode, du som har hatt et friår, vært arbeidsledig, sluttet på skolen underveis i et skoleår eller liknende. Du bør også prøve å tegne deg et bilde av arbeidsplass og arbeidsmiljø slik at du eventuelt kan spisse dine sterke sider til å passe inn i dette.


Dette er noe du forhåpentligvis har tenkt gjennom når du produserte nøkkelkvalifikasjoner på CV og i begrunnelsen for hvorfor du er riktig person i søknaden. Hvis vennene dine skulle beskrive dine styrker, hva hadde de sagt? To varianter av det samme spørsmålet – hva er du egentlig flink til?


Et veldig vanlig spørsmål er hva som er dine sterke og svake sider. Synes du at det er vanskelig å svare på disse spørsmålene, så er det desto viktigere å øve i forkant, tipser Høgvoll. Ikke proklamér sterke sider som du ikke har, vær ærlig med deg selv. Når du tror på det du sier, tror også andre på deg. Alle har både sterke og svake sider , så ikke gi deg før du har notert ned minst tre sterke sider du har før du kommer på intervju.


Underbygg med eksempler. Beskriv deg selv med tre ord. Vær forberedt på å gi eksempler på hva du legger i beskrivelsen. Søker du en stilling innen salg?


Da vil du gjerne få beskjed om å vise til salgsresultater.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg