mandag 25. februar 2019

Godfisk reklame

Unsubscribe from Fisk ganger i uka? Reklame Fisk 5views. Godfisk kommer snart til en TV nær deg! Oppskrifter på fisk og sjømat finner du her. De beste oppskriftene enten du ønsker enkel hverdagsmat eller retter som kan imponere når du skal ha gjester.


Ios gjr I vanntett - Aftenposten 26. GodFisk - reklamen med den sleipe buckteeth gutten og hans PU-kumpan er. Tallene vi har fått for uke en av kampanjeperioden er svært bra, sier Norges-sjef i Eksportutvalget for fisk, Marit Stagrum Ottem, i en pressemelding. Sunn mat som gjør godt for både kroppen og hjernen, som du har lyst på og gleder deg til å spise. I denne oppgaven skal dere se på matvarereklame og kostholdsinformasjon.


Klassen deles inn i grupper som skal ta for seg tre ulike temaer og lage hver sin reklame. Til tross for store reklame - og PR-kampanjer spiser nordmenn mindre fisk. Nå må Norges Sjømatråd klare seg med enda mindre penger til å markedsføre fisken vår i Norge. Foto: Norges Sjømatråd.


Fisk er en fantastisk råvare som kan brukes til mye. Prøv ut nye måter å tilberede og servere fisken på. Hva med sushi eller en pokesalat? Ovnsbakt laks, hjemmelaget fiskegrateng eller fiskesuppe? Her finner du middagstips med fisk som passer både voksne og barn.


Gjestene fikk servert litt skreitungesnacks da de ankom, før vi laget en frisk skreiceviche til forrett sammen. Her kommer skreioppskrift to av fire jeg har laget for godfisk. Klikk her for å lese oppskriften på sprøstekte skreitunger, grønnkålchips og chilimajones. Til hovedrett spiste vi en toscansk bønnegryte med pannestekt.


Siden det er valentinsdagen i dag har jeg et forslag til enkel og god datemat som imponerer. Har jeg utarbeidet denne oppskriften. Men den enerverende Chess- reklamen som går konstant på Viasat når en stakkar prøver å se gamle Simpsons episoder får det virkelig til å rable for meg. Den saksofonenpipinga er som en dårlig syretripp!


Greit nok at laksegutt- reklamen kanskje ikke er regissert av Spielberg, men denne talkmore- reklamen er så dårlig at det knapt kan beskrives med ord. Forøvrig et merkelig tilbud. Kan knapt sjekke VGD en gang for dagen med den datamengden. Tørt brød er perfekt ingrediens i en rekke oppskrifter.


Dette kan du bruke det til. Her får du tips til å spise opp brødet, slik at du sparer både penger og miljø. Det blir flere TV- reklamer for fisk i tiden framover.


Nå begynner filmene om raske og smakfulle torskemiddager å rulle over TV-skjermene. Astrid Haugslett, kjent fra blant annet barne-TV-serien Ugler i mosen, skal inspirere folk til å sette torsk på menyen oftere. Han har jo tidenes ekleste stemme, så forferdelig hes at man selv blir sittende og harke seg gjennom reklamen. Hvalkjøttet viser seg fra sin aller beste side i denne retten. MELD DEG PÅ NYHETSBREVET OG FÅ OPPSKRIFTENE I MAILBOKSEN.


Hva betyr havbruk for Norge og verden? Hvilke problemer må oppdrettsnæringen løse? Hvordan løser vi dem?


Vi komponerer menyer og inspirerende matkasser som gjør at du slipper å planlegge – alt for å gi deg og din familie en velsmakende, variert og god middagsopplevelse.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg