torsdag 20. desember 2018

Nydelige jentenavn

Nydelige jentenavn

Anine er veldig fint men det er jo ikke sikkert du syns det , ellers syns jeg Milla er veldig søtt. Noen som har noen forslag? Sjeldne eller uvanlige jentenavn som ikke alle har! Verdens NYDELIGSTE jentenavn er?


Dette er mitt nest siste innlegg idag. Må få skrevet dem ferdig før jeg skal på jobb om ikke så lenge. Klarer ikke komme p pene jentenavn ! Vi er ute etter korte navn, helst ikke mer enn fem bokstaver. Jentenavn bør ikke slutte på a. Synes jentenavn som slutter på e er finest.


Er veldig glad i norrøne navn, men vil helst unngå de som assosieres veldig med mytologien, som Odin eller Ask og Embla (for ikke å snakke om Loke). Blir veldig glad for forslag! Gammeldagse jentenavn. Et eksempel p et gammeldags navn som har blitt superpopulrt igjen er det nydelige jentenavnet Tomine. Litt mer moderne navn og ikke s mye norrne og gammeldagse navn.


Av andre uvanlige jentenavn finnes jo også Mathea, Vårin og Idun. Synes Mathea og Vårin er nydelige jentenavn ! Vi venter en liten jente - og trenger litt tips og inspirasjon til navn! Vi liker litt lange navn, gjerne tre stavelser, som Mathilde, Julie o. Hvilke jentenavn synes du er finest? Liker generelt korte jentenavn som ender på -a, både Hedda, Nora, Thea og Oda er vakre navn, men krona på verket er uten tvil: Tuva! Vil gjerne ha ei datter en gang jeg, og hun skal aller helst hete Tuva.


Hvis du leser innlegg på VGD du mener er i strid med våre regler (les reglene her) kan du trykke på dette symbolet over det aktuelle innlegget. VG Nett vil vurdere om innlegget skal fjernes. Om du liker navn som er fulle av styrke og personlighet, kan et navn av germanske røtter være det beste valget for din datter. Bærer en liten prinsesse i magen.


Mannen har allerede begynt å kalle henne Marie, da dette var et navn vi diskuterte for og syntes mye om for en stund tilbake. Nå har jeg imidlertid blitt lei av det navnet. I dag er det jentenavn som slutter på a som klinger finest i nordmenns ører. Hvis du får en datter i dag er det stor sannsynlighet for at du velger et jentenavn som slutter på a. Det er veldig populært. Nå er det rundt prosent.


På din liste synes jeg Athena, Zahara, Arian, Isaia og Marino var nydelige navn! Jeg er stor fan av navn litt utenom normalen, så navnelisten sin var i mine øyne helt fantastisk! Med andre ord - alle kjenner en Astrid!


Et eksempel på et gammeldags navn som har blitt superpopulært igjen, er det nydelige jentenavnet Tomine. På denne nettsiden finner du kattenavn til katten din. Oversikt over populære kattenavn, kule kattenavn, hovedsaklig norske kattenavn.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg