onsdag 19. desember 2018

Kk moteblogg

Få en pause i hverdagen gjennom de sakene og temaene du er opptatt av. Underholdning, mote og engasjement som gir deg energi. Silje Pedersen is one of Norways most profiled fashion experts. She started out in the industry at an early age as a model, and from there developed into a stylist and personal shopper. KK er en del av Aller Media,.


Foto: All Over Press Vis mer.

Hei, kjære VG-leser! Vi har oppdaget at du blokkerer annonser. Vi i VG hadde satt stor pris på om du hvitelister oss slik at vi kan finansiere vår journalistikk med reklame og fortsette å være en gratis nyhetskilde. Den kommer til komme opp p ogs, men akkurat n er det bare klikke seg inn p motesilje.


Annonse Jeg er stor fan av å investere i klassiske smykker. KK fremover, sier Werp. Smykker som varer livet ut og som kan gå videre i arv. Som har en betydning.

Noe man har fått i gave, eller unnet seg ved en spesiell anledning. København vi tror på Skandinaviske designere har nettopp vist hvilke trender og farger som vil dominere til høsten – og du har de kanskje allerede i klesskapet. Innlegg om Moteblogg skrevet av hilde marstrander.


Kjempekult å bli innlemmet i oversikten til Moteblogger. Frostpinne som jeg er, startet jeg å tråle nettet etter vinterjakker allerede før høsten banket så forsiktig på. I tillegg har jeg mast om en grønn parkas siden vinterferien i fjor. Også fikk jeg denne til BURSDAGEN min! Tror du jeg ble glad eller?


Noe jeg har gledet meg mest til men som også er det vanskeligste, er å planlegge kjøkken. Fikk akkurat vite om denne artikkelen på KK. Utrolig gøy å være på listen over beste motebloggene i Norge sammen med de virkelig store. Dette skulle jeg virkelig ikke tro.


Tusen hjertelig takk til KK ! Okey, jeg ser ut som shrek. Det ser kanskje veldig merkelig ut, men har en ganske fin effekt. Jeg har opp igjennom tidene laget meg de fleste ansiktsmasker hjemme, og havregryn med honning er definitivt min store favoritt. VIXEN har som målsetting å være et samlingssted for alle som er opptatt av influencere og influencer marketing.


En influencer er en person som har påvirkning på andre gjennom innhold som skapes og deles i egne kanaler og sosiale medier.

BLANDINGEN SOM FÅR DET TIL Å LUKTE FANTASTISK HJEMME. Jeg elsker å la hjemmet fylles av deilige aromatiske dufter, og vi tipser titt og stadig om egne blandinger man kan lage av eteriske olje. Bildet er av vakre Silje som skriver KK sin Moteblogg og eg har skrevet om henne før.


Disse klærne er fra Isabella Oliver. Og det fine er at mange av klærne dems passer også etter fødsel. Men tør man ta sjansen på det, og bestille fra utlandet?


I denne perioden har hun også produsert en mengde motereportasjer med profesjonelle modeller i både inn- og utland.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg