mandag 10. desember 2018

Kreative barnerom

Barnemøblene våre hjelper deg å gjøre hjemmet til en god lekeplass gjennom hele oppveksten. Sjekk ut galleriet for masse inspirasjon. Hundrevis av landlige knotter og håndtak på lager. Store Rabatter her De Beste Priser Nå!


Rask levering og fri retur!

Ved å henge opp malerier og verker under arbeid kan veggplassen rundt skrivebordet bli et inspirerende sted for unge kunstnere. Her er ideer som vil få barna (og deg) til å fryde seg. Se hvordan Thomas lagde en ekte prinsesseseng!


Tenkt å være så heldig å ha en pappa som. Hold deg oppdatert på flere kreative idéer og smarte tips! Nyheter til barnerom. Den gode nyheten er at mye kan gjøres på lavbudsjett.


Møbler og vegger kan enkelt friskes opp med maling, kanskje i sesongens fargepalett.

La deg inspirere av de lekne barnerommene nedenfor. Et barnerom på få kvadratmeter kan også få smarte og funksjonelle løsninger. Velkommen til viivilla. Som medlem på viivilla.


Vi i Villa - din tipser i villahverdagen. Du trenger ikke så mye mer enn en rull med maskeringstape for å lage kreativ dekor på barneromsgulvet. Fargerikt barnerom uten knallfarger.


Jeg liker forandandringer, jeg liker å pusse opp. Og er det en ting jeg ELSKER å pusse opp, så er det barnerom. Her kan man være leken, kreativ og utenfor boksen.


Barna har igrunnen helt ordinære rom, har lekt oss litt med farger og her også tenker vi funksjonalitet. Hoppekids, Bopita og mange fler. Dette lekekjøkkenet fra Sebra er laget i naturfarget og malt kryssfiner, og har lyse farger og et avrundet design som gjør at det tar seg like godt ut i ethvert barnerom som i stuen!


Lekekjøkkenet fra Sebra har ovn, to brytere til kokeplatene og en avtagbar håndvask. Barn har mye viktig arbeid å gjøre, de skal oppdage verden. Kjempe Utvalg - God Kvalitet Shop enkelt online her!

Skap magiske barnerom. Morsomme og kreative idèer til barnerommet. Bruk takvinduer for et lyst, sunt og stimulerende rom for barna hvor de både kan leke og sove. Vi har ikke lyst til å bruke de vanlige rosa- og blåfargene på barnerommet, men vi vet ikke hvor vi skal begynne.


Nytt barnerom i en fei Da storesøster fikk nytt rom måtte det gamle tilpasses den år gamle lillesøsteren. Derfor er det en god ide å finne en hevet seng som barna kan leke under. Bygg et mektig fort eller et flott slott under sengen - eller lag en hyggelig hule fylt opp med puter og tepper.


IDEER TIL BARNEROM Her finner du mange gode forslag på hvordan du skal ta i bruk skrivebord. Disse kreative fargepalettene til barnerommet gir deg garantert nye og lekne ideer. Hva med et klesstativ de kan lage selv, eller som du har laget til de? Treperler, fås kjøpt på Panduro. En trestang, fås kjøpt hos trevarehandelen.


Denne DIY’en er så enkel at den trenger nesten ingen forklaring. Kreative barn fortjener kreative løsninger. Barn vinner alltid over voksne når det kommer til det å være kreativ , men å tegne, male, klippe og lime er supergøy uansett alder. Under denne kategorien har vi samlet blant annet malebøker, symaskiner og perleplater, ja noe som passer alle. Kanskje er det en avstøpning i gips som mangler i hjemmet?


Det har selvfølgelig vi også. Fra å være et lekerom, til å bli en arena hvor man ønsker ta i mot sine beste venner for utveksling av hemmeligheter, latter og spill. Lekeplasser for privat bruk. Et enkelt klatretårn eller en stor lekeplass. Vi har hele spekteret av muligheter for privat lekeplass.


Se over våre lekeplassløsninger for inspirasjon og ta kontakt dersom du trenger hjelp til å komponere akkurat din løsning. Få masse god inspirasjon her.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg