fredag 7. desember 2018

Test bilseter

Stort utvalg av farger og modeller. Barnas Hus butikk her. Likevel foreligger ikke testresultater for alle bakovervendte småbarnstoler i markedet. Hvis barnet ditt kaster opp ofte, kan dette bli irriterende i det lange løp.


Plus Test er en frivillig test , som betales av produsentene. Akkurat som Britax Multi-Tech kan bilstolen bli veldig oppreist i enkelte bilmodeller. Dessverre er stolen bare godkjent opp til kg, som er direkte dårlig i forhold til andre bilseter i denne testen , særlig i lys av den høye prisen. Etter nøye beregninger har ekspertene vurdert hvilke modeller som er de beste.


Vi gjennomgår de forskjellige testene for best å kunne guide deg til å finne det bilsetet som passer best til dine behov. Har du planer om å kjøpe en ny eller brukt bilstol? Da er denne testen for deg. Av de bakovervendte bilsetene vi har testet, kårer vi BeSafe iZi Plus til testvinner og kjøpsanbefaling. I Forbrukerrådet- testen er den ikke blant de aller beste når det gjelder verken sikkerhet eller brukervennlighet, men i NAF- testen ble den best i test og kom under alle grenseverdier når det gjelder belastninger på barnets kropp.


Testen utføres på bilbarnestoler for småbarn, og gjelder for seter opp til kg. Det er lav risiko for feilbruk. De har testet åtte godkjente bilseter til barn i vektklassen til kilo. Nå kan du bestille sertifikatet på nett.


Blant annet gir de den tysk-britiske sikkerhetsutstyrs-produsenten best score for beskyttelse av nakke ved kollisjon. Likevel kåres ikke Britax Römer til vinner i årets barnesete- test. To ganger i året publiserer ADAC og ICRT (se underartikkel) resultatene fra verdens største og grundigste test av barneseter.


Denne gangen har barneseter vært i ilden, fordelt på sju babystoler, tolv småbarnstoler og fire beltestoler. Du finner en mengde ergonomisk utformede babybilstoler, som også er blitt kåret til best i test. Du finner også mange fine og trygge beltestoler og belteputer til eldre barn. Best i test ble Cybex Solution X2-fix. Den festes med isofix og er enkel i bruk.


Dette er en sikker bilstol for større barn. Dersom du ikke har bil med isofix, må du gå for beltestol som festes med bilbelter. PLUS- testen gjennomføres av Statens väg- och transportforskningsinstitut (VTI) i Sverige, og er frivillig for bilbarneseteprodusentene. Bilstol er en viktig investering for en barnefamilie. Selv om disse produktene er mye testet, handler testene fra europeiske testlaber stort sett om sikkerhet.


Test bilseter

I denne testen ønsket vi å finne ut mer om de andre tingene vi er opptatt av med bilstoler, som komfort og praktisk bruk. Tilbehør bilseter Vi har tilbehør til bilseter som gir deg muligheten til å bruke ditt bilsete på flere smarte måter som kan forenkle din hverdag. Vognposer, gravidbelter, sol- og sparkebeskyttelse, regntrekk og myggnett er noen av de produktene som gjør ditt bilsete til et multifunksjonelt produkt som kan brukes året rundt.


Ny test : Forovervendt barnestol bedre enn bakovervendt. I Norge er anbefalingen at barn skal sitte i bakovervendt bilsete til de er fire år. Men i en stor internasjonal test scorer en. Sammenlign priser på Bilseter , Babybeskyttelse, Bakovervendte bilbarnestoler, Belteputer.


Finn tilbud på 8produkter fra Cybex, BeSafe, Britax og mye mer. Noen tips til og rense seter i bilen selv. Resultatet trenger altså ikke bli 1 bra og heller ikke nødvendigvis like bra som hvis man hadde gjort dette profesjonelt.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg