onsdag 5. desember 2018

Gravid syden

Her finner du ledige sydenturer, sortert på laveste pris for deg. Hvis du i utgangspunktet er frisk og rask, og ikke har noen spesielle hensyn å ta i svangerskapet, er der ingenting i veien for at du kan dra. Jeg skal til syden når jeg er uker på vei.


Gravid syden

Legen min sa at hun anbefalte ingen gravide å reise til syden , men hallo kjenner mange gravide som har vært i syden og det har gått bra med alle. Tenker å styre unna salat og frukt uten skall, samt kun drikke flaskevann (noe jeg hadde gjort uansett). Syden under graviditet - Anonymforum - Skravle. Sandviks utfordrer det kjente og skaper det nye.


Det er helt i orden å dra på sydentur selv om man er gravid , men du bør ikke dra på noen langreise over Atlanteren uten helst holde deg i Europa og ikke dra til et eksotisk land. Om du reiser til syden bør du også teste deg for toxoplasmose uker etter hjemkomst. Flyvning under graviditet. Gravide er velkomne på flyvningene våre! Hallo damer:-) kjæresten min og jeg har tenkt oss ei uke til syden nå i slutten av april!


Jeg bare lurte på om noen her inne har vært i Syden som. Det medfører en viss risiko å reise til Syden når man er gravid. Hvis kvinnen er frisk og svangerskapet er normalt, er de viktigste farene blodpropp under reisen og infeksjoner på reisemålet. Lege Det tryggeste er å være hjemme, så jeg bør nok råde deg til det hvis du vil være 1prosent sikker. Var nettopp i rhodos, var da uke 13.


Kostrådene på denne siden er fra norske myndigheter til gravide. Matportalens redaksjon svarer ikke på enkelthenvendelser fra gravide , men lagrer henvendelser slik at de blir tatt med i vurderingen når kostrådene skal revideres. Likevel er det først ved ultralydundersøkelsen rundt uke at spesielle forhold rundt svangerskapet og fosteret blir.


Gravid syden

Har sola magen litt, men passer på å snu meg rundt og bade ofte. Er det farlig for fosteret tro? Hva skal man tenke på når man er gravid og skal reise på ferie til syden.


Jeg oppdaget i dag at jeg er gravid , og vi reiser i morra, det kom litt brått på, så jeg håper noen her vet noe. Jeg fikk høre at jeg ikke skulle bade i det hele tatt? Ikkes spise fisk, fugl og ikke kjøtt med blod?


Er du singel og skal ha one night stand for å bli gravid ? Tenker at det siste der er jo ikke lurt hverken her til lands eller syden med tanke på seksuell overførbare sykdommer og det er vel egentlig det minste problemet ved det hele. Det er utrolig mye du må passe på på en syden -reise som gravid , så det ville jeg i aller høyeste grad unngått. Så lenge svangerskapet forløper normalt er det ikke noe i veien for å fly frem til uke 36. Min jordmor sa at jeg kunne reise til syden , men det er nettopp som du sier, at man passer litt på hva man spiser.


Jeg kommer til å være uker på vei når vi reiser i september, og det sa jordmor var helt greit. Da ei venninne av meg var gravid , så ville hun ikke sole seg. Hun sa det var farlig for fosteret. Jeg sitter også å tenke på hvordan det blir med syden -tur til sommeren. Vi skulle gjerne reist en langhelg ihvertfall, om ikke en uke.


Gravid syden

Har dere hørt noe om dette? Og da med bading og sikkert soling. Blodpropp kan være en komplikasjon ved lange reiser, her får du rådene for å unngå blant annet dette.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg