tirsdag 18. desember 2018

Krydderkake langpanne

Krydderkake langpanne

Smarte løsninger som gjør hverdagen enkel og morsom både på kontoret og hjemme. Krydderkake i langpanne er en enkel, holdbar og veldig god langpannekake! Kaken inneholder ikke egg, og deigen er rask å røre sammen.


Krydderkake langpanne

Oppskriften er til stor langpanne. Enkel oppskrift på krydderkake i langpannekake som smaker av deilig krydder, og holder seg saftig lenge. Perfekt når du skal servere kake til mange.


Nydelig krydderkake i langpanne med ostekrem, også kalt kanelkake. Kefir gjør kaken ekstra saftig. Dette er en deilig langpannekake med smak av krydder, kaffe og sjokolade, som passer godt til kjølige høst- og vinterdager. Kaken er veldig rask å lage - du bare rører sammen kakerøren og så er den klar for steking!


Surmelk gjør kaken ekstra myk og god. Sikt inn det tørre. Vend det inn med en slikkepott for å bevare den innpiskede luften Hell massen i en langpanne ca. Stek kaken på 2grader midt i ovnen i ca. Toppet med en frisk ostekrem-glasur er dette en kake som passer for både store og små anledninger.


Saftig krydderkake med syrnet melk. Bakte denne i dag, er akkurat ferdig med det første kakestykket. Utrolig god og kjæresten var kjempe fornøy det er sånn er krydderkake skal smake. Denne oppskriften var midt i blinken! Rør natron ut i surmelken, og bland inn resten.


Glasuren: Smeltes sammen på svak varme. Kaken kan skjæres i flere ulike fasonger etter at glasuren har stivnet litt. Her er det bare fantasien som setter grenser. Den er suveren å ha med i alle sammenhenger hvor en langpanne er påkrevd.


Den egner seg også godt til å fryse, om ikke hele kaken går med på en gang. En saftig formkake med deilig smak av krydder smaker like godt til a nice cup of tea som i matpakken på tur. Server den i tynne skiver som den er, eller med smør og brunost.


Du kan også skjære tynne skiver av kaken og servere den sammen med kraftige oster. Hell røren i en stor langpanne kledd med bakepapir. Selv om den har litt krydder i seg er den veldig barnevennlig, min gutt på år elsker den! Stryk glasuren over den avkjølte kaken.


En ekstra bonus er at kaken er like god etter en tur i fryseren. Kaken blir ekstra saftig og god med rømme. Jeg tok opp en bit. Den holder seg godt i kjøleskapet, og kan bakes i god tid før jul.


Krydderkake langpanne

Vi bruker cookies (informasjonskapsler) på brodogkorn.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg