fredag 7. desember 2018

Mariusgenser blå og hvit

Mariusgenser blå og hvit

Finn laveste nettpris her. DUO inneholder merinoull og bomull. Mykt som bomull – varmt som ull! Alternativ til dem som synes at ull klør. Plagget må vaskes separat.


Hvit mariusgenser med vrangbord. Den hvite mariusgenseren begynner å bli ferdig. Begynner å bli lei av å strikke vrangbor så det bør.


Da har vi også strikket en hvit mariusgenser og en blå mariusdress i str mnd. Denne Pinnen ble oppdaget av Marie Sannes. Oppdag ( og lagre!) dine egne Pins på Pinterest. Jeg skal strikke mariusgenser til meg selv.


Mariusgenser blå og hvit

Er litt lei av de tradisjonelle fargene ( blå hovedfarge). Tenker litt på rød hovedfarge, med hvitt mønster og blått i halsen. Hva ville dere gått for?


Hun omarbeidet bordene og laget en ny kombinasjon som ble brukt i filmen Troll i ord. Marius Eriksen spilte i flere filmer etter krigen og bar flere fargetutgaver av mariusmønsteret, både i hvit , sort og rø og en blå og hvit utgave i filmen, mens Henki Kolstad brukte den trefargede varianten i blå , hvit og rød. Etter filmen ble det. Mariusgenser i grått med hvitt og lyseblått mønster. Eieren fikk selv velge far: ger, og gikk for bunn i grått med mønster i hvitt og lyseblått.


Mariusgenser blå og hvit

Istedet for alpakka valgte jeg å strikke genseren i garnalternativet Smart Superwash. Vurderer å strikke meg mariusgenser. Strikket en annen ullgenser for ett par år siden som er lysegrå og offwhite. Detaljer for MARIUSGENSER -DAME. Norges suverent mest strikkede genser herjer igjen etter noen år på loftet.


Nå er ermene på og kommet litt igang med mønster i lys grå Nå er jeg igang med å strikke en mariusgenser i 1 ren alpakka ull. Garnmengde: XS-S(1) M(2) L-XL(2) Er fargen utgått, settes fargen automatisk til hvit. Under størrelsesguide ser du garnmengde og originalfarge på modellen. Last July I became obsessed with knitting with every colour of the rainbow! I started with a simple striped cardigan for myself (which later became my Lifesavers Sweater pattern) but because I still hadn’t gotten the colour-bug out of my system I also cast on an unapologetically bright and cheerful stranded yoke pullover.


Tenkte først den klassiske i rødt, hvitt og blått , men den er jo veldig pen i grått, hvitt og rosa også. Jeg har sett en mariusgenser med hvit bunnfarge og blå og hvitt mønster i ett butikkvindu. Den var ribbestrikket opp til mønsteret.


Veldig fin passform Skulle så gjerne ha sett ett bilde av den igjen på nettet. Noen som er villig til å hjelpe? Men jeg finner ikke.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg