torsdag 20. desember 2018

Magesmerter venstre side oppe

Bekijk het ruime aanbod op TUI. Vertrek dicht bij huis! Se våre reiser til Side her. Bestill din drømmeferie på ving. Som tidligere nevnt skyldes dette det meste av tiden luft i magen.


Men fordi denne delen av kroppen også inneholder bukspyttkjertelen, magesekken, venstre nyre og leveren, er dette noe du rett og slett ikke kan ignorere. Magesmerter er et symptom ved mange ulike sykdommer og tilstander. Luft kan være fryktelig vondt, men er ikke farlig i seg selv.


Det er nesten ingen grenser for hva magesmerter kan være tegn på. De kan være murrende, verkende, skjærende eller stikkende, alt avhengig av årsak. I begynnelsen var det ikke smertefullt, men snarere en slags dunkende tilstedeværelse som jeg da antok kunne være en strekk i muskulaturen. Goddag, Jeg har de siste par årene vært plaget av tildels kraftige smerter helt øverst til venstre i magen, under ribbena (langt oppe , langt til venstre ). Ingen andre problemer som oppstøt, kvalme, problematisk avføring, luft, fordøyelsesproblemer eller annet.


Veldig mange mennesker sliter med hyppige magesmerter grunnet en dårlig fungerende tarm. Smertene er periodiske, ca 5-gange. Forstoppelse kan være årsaken til smerter. Er smertene lokalisert ved navlen, eller lenger ned i magen, på høyre eller venstre side , har det gjerne med tarmen og gjøre, sier hun.


Bruk av smertestillende kan gi kortsiktig lindring. Merk: Barn kan oppleve magesmerter fra å spise for mye eller spise krydret mat. Disse er ofte de viktigste årsakene til magesmerter hos barn.


Det vanligste symptomet er magesmerter i nedre del av magen, som regel på venstre side. Vurdering av akutte magesmerter. Ved siden av luft i magen er dette den mest vanlige rsaken til magesmerter. Nettdoktor Har du smerter nedover mot hyre side av magen? Du vil f diar, forstoppelse, vre kvalm, kaste opp, kjenne magesmerter , hissig og rd hud.


De fleste av oss opplever magesmerter fra tid til annen. Kanskje du var fullstendig utsultet da du kom hjem og kastet i deg litt for mye mat litt for raskt, eller kanskje du har hatt en svært stressende uke og kjenner at magen er litt ekstra urolig. Sårhet over venstre ribber og temperaturen vises i noen inflammatoriske prosesser eller matforgiftning. Eldre mann, som bor litt ute i distriktet, har en tidlig morgen sterke smerter i mageregionen på venstre side.


Han tror først at de kan være forårsaket av nyrestein. Det har han nemlig hatt tidligere, men den gangen var smerteforløpet litt annerledes. Når dette er årsaken, smerte på venstre side av magen bevege seg inn mot midten av magen i løpet av noen få timer, noe som skaper mage ømhet eller sårhet. Det er viktig å få en person med disse symptomene til legevakten umiddelbart for behandling.


Hei, jeg har den siste måneden opplevd en gradvis økende følelse av ubehag og trykk i området under de nederste ribbeina på venstre side. I begynnelsen var plagene av en karakter som gjorde at jeg fint kunne fungere i jobb og studier, men de siste to ukene har plagene forverret seg. Det gjør vondt når jeg beveger på meg og bøyer meg, blåser magen opp. Ligge på høyre side er ubehagelig.


Når hoster, kjenner jeg det nykker litt, men det gjør ikke veldig vondt. Min lege sendte meg til CT og den tok jeg for dager siden , tirsdag.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg