tirsdag 25. desember 2018

Halloween mat til barn

Halloween mat til barn

Inviter til fest, forbered fryktinngytende utkledninger og sminke, pynt og lag spennende mat og drikke. Halloween -tips og oppskrifter. Dette er rask og morsom mat som barna gjerne kan være med på å lage. Du trenger: Grillpølser.


Halloween mat til barn

Kapers, kan byttes ut med pepperkorn Slik gjør du: Del en grillpølse i tre. Stikk fire ukokte spagetti gjennom hver. Disse marengsspøkelsene kommer barna til å elske! Marengsen lager du ved å vispe eggehviter med dl sukker.


Tilsett litt sukker av gangen og visp til du får en stiv og blank marengs. Legg så marengsen i små klatter ut over et bakepapir. Helen som skriver bloggen Hus nr nio brukte en kakesprøyte, men om du ikke har det kan du bruke. Morsom mat barna vil elske!


Ingen skikkelig fest uten mat. Det er mye uhyggelig man kan gjøre med helt vanlig mat. Og vi tenkte vi skulle dele våre enkle tips til skummelt godt til festen #128521; 1. Har du lyst å finne på noe gøy i matveien har jeg funnet frem til en hel del gode ideer fra flinke bloggere både i Norge og i USA ( og noen av mine). Her er det bare å slå seg løs om det er litt ekle kaker, skrekkelig bakst, misfargede middager eller sunne skumle snacks du er ute etter.


Et annet morsomt påfunn som barna garantert vil like, er å lage en mystisk drikk med en litt skummel farge. Finn gjerne på falske ingredienser. Dette kan være alt fra hjernemasse til vampyrblod. Billigbutikkene renner over av dekorasjoner med spindelvev, spøkelser, hekser og trollmenn - men skal du kjøpe alt kan det fort bli dyrt. Mine beste tips til mat og drikke, borddekking og dekorasjoner, samt skummel musikk til halloween -festen!


Halloween mat til barn

Til barnas fest på halloween kan du lage spindelvevsuppe og spiselige marengsspøkelser, og dekke et ikke-skummelt, men bare koselig halloweenbord med de søteste spøkelser. Gjett om vi hadde det gøy! Minstemann rullet vorter og stakk inn rosmarin som hår. Jeg penslet på blod og prøvde å få fingrene til å se grusomme ut.


Ett år serverte jeg i grunnen helt vanlig mat , kjøttboller og pølser. MAT TIL HALLOWEENI: Sjekk ut oppskriftene på skummel mat til halloween , samt sunnere godterier som kan serveres når kostymekledde barn. Hadde potetmos ved siden av.


I potetmosen hadde jeg grønn konditor farge, og hadde en vanlig tomatsaus ved siden av. Fortalte barna at de fikk servert flaggermusboller, froskepølser, blodsaus og giftig mos. Skal love deg det var mange som var skeptisk til å smake.


Jentene kommer til å bli gærne :_) Jeg skal ha med jenter rundt i nabolaget, antallet bare øker fra år til år, men det er litt av et styr synes jeg. Småkrangling om gotteriet, hvem sin tur var det nå til å ringe på, vimsing rett ut i traffikert vei, kle på nekt før vi går ut for da skjules jo kostymen osv i det uendelig. Skal du ha gjester på selveste halloween ? Mange samler venner og eller familie og har en liten feiring på halloween. Smultring på en tråd. Barn skal alltid selv få bestemme hvor mye de vil spise.


Hvis barna ikke vil spise maten de får servert, har de ikke vondt av å vente til neste måltid. Da vil appetitten mest sannsynlig være bedre.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg