tirsdag 4. desember 2018

Smykke navn

Smykke navn

Stort utvalg av navnesmykker, Bestill nå for gratis frakt. Tilpass et anheng med eget foto eller navn i høy kvalitet gravering! Søk Fortere, Bedre og Smartere her! Finn Gullsmykker Dame. Vi tilbyr garantert levering for valentinsdagen med rask frakt.


Smykke navn

Når du kjøper et halskjede med navnet på CHANTI, har du helt fri alternativer å bestemme navnet. Det er populært å gå med navnekjeder, og søker du en personlig smykke , vil det være et perfekt valg. Vi har navnekjeder i mange materialer, design og størrelser, slik at alle kan finne et smykke med navnet.


Navn smykker i sølv og gull er personlig og fine smykker, som de fleste vil være fornøyd. Navn smykker er kjent fra blant annet TV-serien Sex and the City hvor Carrie går aldri utenfor en dør uten hennes navn kjede, og nå kan du få din egen navnekjede i CHANTI, som alle har en høy kvalitet og moderne design. Vi gir deg til og med muligheten til å velge en egen gravering som kan gjøre smykkegaven enda mer personlig. Hva er vel mer romantisk enn et smykke som bærer navnet til din kjære?


Smykke navn

Kanskje måtte det være et navnesmykke som bærer navnene til dere begge? Dobbeltnavn stemples eventuelt på to linjer. Navnesmykke i 925S med valgfritt stemplet navn og eventuelt symbol. På denne siden finner du et bredt utvalg av flotte hjerte smykke med navn i gull, sølv og stål.


CHANTI har mange hjerte smykker med navn for barn, jenter og kvinner, slik at du kan finne den modellen som passer for deg eller dine barn. Smykkene graveres med navn og or skap en helt unik gave av edleste slag som varer evig! Et gravert smykke kan ha en helt spesiell betydning for mottager.


Kjeder er et smykke som kan brukes for envher anledning. Besøk vår nettbutikk eller kom innom en av våre nesten 1butikker. Alle kjeder leveres i flott gaveetui - se hele utvalget i online. Norges største nettbutikk for bunadsølv og bunadstilbehør. Se vårt utvalg her!


Innloggede tjenester. Du kan logge på NAVs tjenester med ulikt sikkerhetsnivå. Med MinID kan du sende meldekort, bruke arbeidstjenestene, sjekke utbetalinger m. Med BankI BankID på mobil, Buypass eller Commfides kan du i tillegg søke om ytelser, skrive til NAV og motta meldinger fra NAV.


Smykke navn

Et smykke kan være det fineste du eier som du har på deg hver dag eller som du tar frem til spesielle anledninger når du vil pynte deg ekstra. Her finner du smykker i hvitt gull, gult gull og sølv for å nevne noe, både med og uten steiner. Da jeg mottok kjedet mitt, var jeg så glad for å se hvor vakkert det var. Det kom i tide og var akkurat det jeg ønsket meg. Kjempebra service – jeg fikk mitt smykke etter bare noen dager og i perfekt stand.


Jeg kjøpte mitt navnesmykke i presang til en god venn og kan anbefale alle å velge gaveboksen. Den er bare superfin! Med våre bokstavanheng kan du lage ditt eget personlige smykke , hvor du selv velger hva det skal stå.


Det kan være forbokstaven i navnet ditt, initialene til deg og din kjære, eller kanskje navnene til barna dine – det bestemmer du. De fleste av våre anheng leveres uten kjeder, så du kan finne din favoritt separat i vårt kjede-utvalg. Mamma- smykke i 925S med inntil to navn. Du velger selv lengden på halskjedet. Husk å oppgi hvilke navn du ønsker i feltet “Ordrenotater” som du finner når du har trykket “Til kassen”.


Gratis frakt innen Norge. Et smykke gir mange muligheter til å uttrykke både stil og personlighet. Vi har blant annet et bredt utvalg anheng med stjernetegn og bokstaver, anheng hvor du kan gravere egen tekst, samt medaljonger hvor du kan sette inn små bilder av noen som betyr ekstra mye for deg.


Perfekt som en personlig gave!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg