mandag 3. desember 2018

Hvor kjøper man graviditetstest

Hvor kjøper man graviditetstest

Graviditetstest som er 9 sikker. Diskret levering innen 1-virkedager. Vil du finne svaret med en graviditetstest , men er usikker på når?


Spørsmålene er mange når det kommer til graviditetstester. Når skal egentlig man ta en graviditetstest ? Hvordan fungerer den? Hvilke tester er de beste, sikreste, billigste?


Her gir vi deg svarene! Du kan ta en graviditetstest for tidlig. Dette skyldes at HCG-nivået ditt fremdeles er for lavt til testen måler det. Når du velger en graviditetstest som er utformet som en stav, vil teststrimmelen være plassert inni et plasthylster.


Det gjør det mulig for deg å ganske enkelt tisse direkte på graviditetstesten. Er du usikker på hvordan du bruker en graviditetstest ? Da er du ikke alene. Når man bruker en graviditetstest -Strimmel, må man først samle opp urinen.


Vi får ofte spørsmål om når i syklusen en graviditetstest viser sikkert resultat, eller om det spiller noen. Har helt hengt meg opp i tanken p at jeg kanskje er gravid. Så er det like greit å kjøpe på nermeste billige butikken i nærheten av deg. Nr man ser hvor testegal man kan bli nr man prver og bli gravid. Anonym bruker skrev: Ser ingen strek.


NJa vil ikke si det, med første var testene veldig svake så man kunne så vidt se noe strek. Det finnes tester som reklamerer for at man kan få positivt svar i opptil fire dager før forventet menstruasjon, men jordmor ved jordmorsiri. Siri von Krogh, anbefaler å ikke teste så tidlig.


Opptjen BonusCash på over 7brands! Nå kan du bestille produkt fra Vitusapotek på nett. Stort utvalg av parfymer, sminke, hårpleie, ansiktspleie, dusjsåpe og mye mer!


Virker allerede dager før forventet menstruasjon. Uansett hvilken testtype du velger, får du med en graviditetstest fra Babyplan raskt svar på om du er gravid. Ved å kjøpe produkter fra RFSU bidrar du til vårt arbeid med seksualopplysning og menneskerettigheter!


Rask og diskret leveranse. Fra kr pr stk. Godkjente graviditetstester for profesjonelle og hjemmetesting. ISO, FDA og CE godkjent. Norsk bruksanvisning følger med graviditetstestene.


Les mer om graviditetstester, og hvilken test du skal velge. De koster vanligvis mellom kr til 20 og inneholder vanligvis to eller tre tester. Digitale tester koster vanligvis mer, og pakker med teststrimler koster mindre. Man bør ikke blindt stole på det.


Sannsynligheten er svært liten for at medisiner av ulike slag skal kunne påvirke resultatet. Nøyaktigheten er klart sikrere dersom du venter en uke. Kan en positiv prøve være feil?

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg