tirsdag 4. desember 2018

Smokkelenke med navn

Pingviner, ugler eller prinsesser? Vi fant opp personlige Navnesmokker. Våre smokk med navn og produkter er anbefalt av barneleger og holder meget høy kvalitet. Smokkesnor med navn. Jeg lager smokkesnorer på bestilling.


Smokkelenke med navn

Prisen er 25- for og 45- for stk. Dine valg blir høyt prioritert, men hele lenken står vi selv for å lage, om du ønsker et veldig spesifikt produkt, skriv gjerne ned dine ekstra ønsker i et notat når du legger inn din bestilling. Skap din egen smokkelenke.


Her lager vi produktene for hånd med kjærlighet, samt et øye for detaljer! Vi har flyttet til Vadsø og vil informere om at leveringstiden kan være noe lenger, men vi prøver å levere så raskt vi klarer. Til alle som bestiller i nor så håper vi dette er en god nyhet da vi endelig kan tilby raskere levering til dere. Personlige smokkelenker.


Alt av utstyr som brukes er nikkel- og giftfritt. Ekstra motivperle kr 15. Bitelenke med figur kr. Uten navn ) har dessverre ikke bokstaver i silikon. Vognpynt 150kr for inntil 5. Kan få med navn på produktene om ønskelig!


Jeg bruker KUN treperler, dette er perler i aller beste kvalitet. Sjekk alltid produktet før du gir det til barnet, se etter slitasje eller andre feil og mangler. Det anbefales ikke å la barnet være alene med produktene.


Disse håndlagde smokkesnorene med flotte silikon- og tre-perler samt slitesterk klips er perfekte for babyens favorittsmokk eller biteleketøy. BPA-fri, matkvalitets silikon og FDA godkjent. Nibbling passer også fint for den motebevisste som ser etter innovative design produkter. Din baby vil elske denne smokkelenken som er god å tygge på da silikon er passe hard og passe myk for babyens gommer.


Nibbling smokkelenke er en perfekt baby shower og nyfødt gave. Husk å nevnehvilket navn du vil ha? Finnes også i motsatt versjon med rosa hjerter eller i blått. Mål opp ca 22cm med bånd. Tre på gullklypa i den ene enden, og brett inn sløyfa to ganger slik at enden ender inn mot baksiden av sløyfa.


KREA SMOKKELENKE MED TREFIGURER Det annerkjente danske leketøysfirma KREA, som er kendt for sine pedagogiske leker, står bak denne smokkelenken. Vedhengene er laget i tre, og er ikke bare behagelige for ditt barn å ta på, de er også lette at rengjøre. Vognlenke, snokkesnor, rangle og biteleker til baby. Laget med giftfri og bpa fri silikon perler.


Gratis frakt#128230; InstagraHexagon. Denne pakken har en fordeling av bokstaver som passer for norske navn. Bokstavene som er mest brukt er representert i større grad. Er godt egnet til smokkesnor, biteleke, vognpynt, ammesmykke og mer.


Perfekt for å lage en personlig smokkelenke med navn. Nøkkelring med ramme 7- ~inkludert navn (5) og 1motivperle. Til denne enkle saken trenger du: Litt restegarn (bommull, merinoull etc) som passer til nål nr.


Jeg har brukt baby merino fra Drops.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg