fredag 18. juli 2014

Vitamin bjørner

Vitaminer Vitaminer er næringsstoffer som kroppen trenger for en lang rekke prosesser blant annet for å bygge opp og vedlikeholde skjelett, muskler, hud og slimhinner, samt for å omdanne fett, proteiner og karbohydrater til energi. Multivitamin som passer for hele familien. Vitaminbjørner er et sammensatt multivitamin som passer for hele familien. Vi har strenge kvalitetskontroller og alle produkter vi selger er godkjent av våre eksperter.


Vitamin bjørner

Varene får du utlevert, ferdig pakket, på en måte som passer deg. Vi svarer på spørsmålene dine, og tar i mot kommentarer og forslag. Det trenger ikke være kjedelig å ta vitaminer! Når jeg var barn så husker jeg at vi hadde vitaminbjørner hjemme, og jeg spiste det fordi jeg syntes det var godt, nesten som å få biter godteri hver dag.


Disse smaker som seigmenn og har også slik konsistens. De kan nok være enkle å gi til barn, men hvorfor skal alt være så veldig søtt? Her er det en fare for overdosering: Barnet får smaken på bjørnene og får lyst til å ta mange av dem. Det kan være skadelig, og gir en påminnelse om hvor viktig det er at voksne oppbevarer alle kosttilskudd på steder der barn ikke finner dem.


Vitamin bjørner

Vitaminer er organiske forbindelser som i små mengder er nødvendige for stoffskiftet og en rekke andre funksjoner i kroppen. Med noen få unntak kan ikke vitaminene dannes i kroppen. Sukkerfrie vitaminbjørner med frisk fruktsmak.


Vitamin D finnes kun i mat som fet fisk, fiskerogn og lever. Inneholder ni vitaminer, som bidrar til å dekke dagsbehovet i tillegg til vanlig kost. Du bør aldri bruke informasjon fra Internett, inkludert , som eneste kilde til avgjørelser eller tiltak i helsemessige spørsmål. Ved legemiddelspørsmål bør du rådspørre apotek eller lege, ved helsespørsmål relevant autorisert helsepersonell, og ved dyresykdom bør du rådspørre veterinær.


Vitamin bjørner

Disse vitaminbjørnene fra Longo inneholder mange viktige vitaminer, deriblant vitamin A, C og D vitaminer som bidrar til en normal funksjon av immunsystemet. Den hadde gul kork og inneholdt bare bjørner med tropisk smak. Men hvor mange kan man spise før det er farlig? Håper på seriøse og riktige svar.


Idag skal jeg faktisk blogge om vitaminbjørner , noe som jeg har begynt med. Jeg og kjæresten har begynt å ta sånne vitamin bjørner. Dem er kjempe gode å smaker godteri men er ikke godteri så dem er jo sunne å ta, så jeg tar på morgen også tar jeg til på kvelden.


Vitamin bjørner

Ingenting, bortsett fra litt uggen mage kanskje. Guttungen til ei jeg kjenner hadde spist halve boksen og hun ringte giftsentralen for å høre. Se vårt brede utvalg av mulitivitaminer til både barn og voksne, kvinner og menn, gravide og eldre. KlikkHent hos Vitusapotek.


Små myke vegetabilske kapsler. Spesielt om vinteren er det viktig å få i seg vitamin D fra kostholdet eller som kosttilskudd. Godt for beinbygning, muskler og immunforsvar.


Vitamin A kalles ofte øyets vitamin og er et fettløselig vitamin. Vitamin A fungerer i kroppen som en viktig antioksidant og er spesielt viktig for kroppens forsvar mot virus (forkjølelse og influensa).

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg