fredag 25. juli 2014

Min første sko

Siste mote til gode priser. Kjøp favorittene dine hos Ellos nå. Mote i alle størrelser! Fra jakker, bukser til topper. Pumps eller sneakers? Vi har sko til hverdags og fest! På Boozt finner du over 6merker.


Kjøp sko i den offisielle Blend online shop - Sikker og rask levering. Blends samlinger representerer en moderne og maskulin stil for deg med en urbane livsstil. Søk Fortere, Bedre og Smartere her! Min første sko fra ENFANT.


Bilder på tidslinjen. Men små føtter kan være veldig forskjellige fra barn til barn, og det er viktig at skoene passer til akkurat ditt barns føtter. Skohus sparebøsse og små søte barnesko av tinn med skolisser.


Min første sko

Dåpsgavesett som egner seg godt til sparing og oppbevaring av min første tann og min første hårlokk. Settet kommer med både rosa og blå lisser sånn at du kan kjøpe det til både små gutter og små jenter. Hei sønnen min har nettop begynt å gå. Og vi må kjøpe sko til han. Fant ut at sko fra Ecco er fint å bruke som første sko.


Eller må vi ha tilleggs sko ? Her er så min første sko. Weee er så fornøyd :-):-) i dag har jeg endelig fått kjøpt meg en BH som PASSER! Og gud så godt det er :-) trodde det var umulig å finne en BH som faktisk passet. Ble målt til 75H, så det sier seg selv.


Min første sko

Poenget med tråden er: jeg trodde jeg måtte ut med 6kr. Hos Din Sko finner du aktuelle sko for alle stiler som passer for deg og den du er, akkurat her, akkurat nå. Den nye Sko kolleksjon. Fri levering til Norge!


Finn laveste nettpris her. Spar opptil på Sko. Ikke noe vits å kjøpe sko før de begynner å gå. Kjøpte sko til lillemor da hun var året men hun gikk ikke før hun var mnd.


Min første sko

Da hadde føttene forandret seg både i størrelse og form så de skoene jeg hadde kjøpt, passet ikke. Ha heller et par gode og myke tøfler til henne med god gripeevne i gulvet (eks. Robeez). Det er min erfaring.


Se alle de nusselige babyskoene vi har på Skoringen. Du bestiller dem på nettet. Så koselig med de første skoene:) Veldig fint og stemningsfullt stilleben du har laget. Tror jeg må spørre min mamma om hun kan avse de hvite barneskoene mine, de passer nok bedre hjemme hos meg;) Nå har jeg også laget blogg, etter å ha blitt inspiert av sånne som din noen måneder. Da jeg stilte til start på mitt første halvmaraton ( og min første løpekonkurranse) i Trondheim i fjor hadde jeg nye (kun brukt på to lange turer) Mizuno Wave precision.


Min første sko

Barneklær, sko og leker.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg