fredag 4. juli 2014

Gummistøvler barn

Gummistøvler barn

Kjøp gummistøvler barn hos Outnorth. Prisløfte og kostnadsfritt bytte. På Boozt finner du over 6merker. Vi har alt fra baby og opp til eldre barn.


Gummistøvler barn

Hos XXL finner du gummistøvler av høy kvalitet til barn og unge fra anerkjente merker som Viking og Kamik. Her er både komfort, vanntette egenskaper og design i fokus. Flere av støvlene har egenskaper som holder føttene både varme og tørre i flere minusgrader. Uansett om barnet ditt er en vanndamhopper eller en gjørme magnet, så har vi et mangfoldig utvalg av gummistøvler som holder føttene til barna dine varme og tørre i øs pøs regnvær.


Gummistøvler er alfa og omega for barn som elsker å leke ute i all slags vær. Det regner til tider såpass ofte her i landet at man ikke kan sitte inne og se på det hele tida. Men våte føtter bør unngås. Når det kommer til barn så kan gummistøvler være like bra på sommeren som på vinteren. Hold små føtter tørre med gummistøvler av god kvalitet!


De holder det de lover så lenge barnet har tørre føtter. Da er det flaks at det finnes tynne, tykke og forete gummistøvler slik at de faktisk kan brukes hele året. Test av gummistøvler til barn - Den største ulempen med dårlige gummistøvler er at det hemmer barna i leken, forklarer KristinaTominich. I tillegg kompenserer barna på ulike måter om støvelen ikke sitter som den skal.


Støvlene vi testet, er derfor ikke fôret. Våre testpersoner er flere barn i alderen til år, og støvlene har blitt brukt av barna i hverdagen deres. Her ser du alle våre gummistøvler ! Perfekt for regnlek og regnværsdager i skogen. Ha alltid et par gummistøvler klare både hjemme og i barnehagen, det finnes ikke dårlig vær bare dårlige klær.


Gummistøvler barn

Besøk Boozt i dag og finn din favoritt blant de kjente og gode kvalitetsmerkene. Våre mest populære gummistøvler kommer fra den svenske klassikeren Tretorn og skotske Hunter, men det finnes også gummistøvler fra Crocs, Dr. Martens, Kavat, Isle Jacobsen og mange, mange fler.


Her finner du gummistøvler for herre, dame og barn i flere modeller og farger. Prøv skoene hjemme med fri retur, dagers åpent kjøp og prisgaranti. Eurosko er Skandinavias største skokjede. Sjekk utvalget på Fjellsport. Selv om Skoringen har gummistøvler som passer til alle behov, så dominerer de forskjellige modellene av gummistøvler for barn I utvalget.


Det er selvfølgelig ikke uten grunn. Alle som har unger vet at barn liker å vasse, hoppe i søledammer, eller å løpe gjennom gjørma. Vi lot et testpanel av barn velge hvilke gummistøvler som er best i test.


Ingen av støvlene som ble testet lakk, men egenskapene på støvlene varierer litt. Kanskje kan du ved hjelp av vårt testpanel lettere finne den perfekte modellen for nettopp ditt barn. Moteriktige gummistøvler av god kvalitet for barn på salg hos Zalando!


Alle barn vil elske Zalandos utvalg av gummistøvler , uansett stil eller favorittfarge. La barna være med på å velge sine nye støvler, det er koselig å sitte sammen og se på det store utvalget som finnes i nettbutikken.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg