tirsdag 29. juli 2014

Ostegratinerte nachos

Her får du den gode smaken av taco, men på en litt annen måte. Enkel og god oppskrift på tex-mex nachos med smeltet ost. Du kan bruke pulled pork eller kylling i stedet for kjøttdeig. Kidneybønner er også godt istedenfor, eller sammen med kjøtt.


Det er snacks som hele familien gleder seg over. OSTEGRATINERT NACHOS. Ostegratinerte nachos med chilibønner og jalapeños.


Samtykke fra cookies Vi bruker analyseverktøy for å måle trafikken på våre nettsider, og informasjonskapsler som grunnlag for videreutvikling av våre tjenester og for å tilby relevant markedsføring. Og akkurat som pizza kan det varieres i det uendelige. Grunnleggende er lagvis med nachos og fyll med ost mellom hvert lag.


Ostegratinerte nachos

Nachos er enkel kosemat. Topp gjerne med ekstra mye ost. Vil du lage en vegetarvariant kan du bytte ut kjøttet med refried beans for eksempel. Oppskrift og foto av Ina Johnsen fra MatPaaBordet. Trykk på stjernene for å gi din vurdering.


Takk for din vurdering! Pulled pork, grillet kylling og karbonadedeig kan være en del av oppskriften eller hvilken som helst annen krydret kjøtt. Reker er heller ikke så verst. Stek nachos midt i ovnen til osten er gyllenbrun, ca. Ta ut avokadosteinene og skrap ut kjøttet med en skje.


Raskt, enkelt og digg! Smaker ekstra godt med et glass øl til. Vi lager all mat av de beste råvarene - og fra bunnen av, selvfølgelig.


Saftige burgere, vegetar-burger, hjemmelaget pizza, barneporsjoner. Studentmiddag – for en HUNDRINGS! Skal du studere i Bodø fra høsten? Spisestedene i Bodø Sentrum inviterer alle nye, gamle og halvgamle studenter til å starte studieåret med STUDENTMIDDAG FOR EN HUNDRINGS 14. På kjøkkenet til Kafé K kokes kraft til sauser fra bunnen av, og kokkene lager mat med stolthet uten ”juks og fanteri.


Ostegratinerte nachos

Det tar kanskje noen minutter mer, men så får du også fersk mat som smaker! Nøtter 5-Chilinøtter, cashewnøtter og peanøtter. Lag gjerne en stor porsjon og oppbevar på tett glass, da har du alltid krydder tilgjengelig hvis lysten på taco melder seg.


Bruk 1-spiseskjeer per 4g kjøttdeig og la krydderet surre med det siste minuttet, trenger ikke bruke vann. INGREDIENSER ss spisskummen ss. Kommer med avokadokrem og husets salsa. Cheese grated nachos topped with chicken, cheese sauce, sour cream, jalapeno and spring onion. Served with avocado cream and salsa.


På Circle K får du en strålende start på dagen. Serveres med guacamole og creme fraiche. I går kveld spiste jeg en stor porsjon ostegratinerte nachos med rømme, guacamole og salsa #128525; Ingen lettost eller fettreduserte greier. Det var the real deal, liksom.


I dag er jeg back on track, men det var SÅ verdt det.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg