onsdag 30. juli 2014

Blod fra underlivet

I tillegg kan man ha uregelmessige blødninger dersom man ikke får eggløsning, forklarer Løkeland. Blødning etter overgangsalderen er blødning fra livmoren via skjeden som oppstår ett år eller senere etter at du har passert overgangsalderen. Den uventede blødningen fra skjeden er som regel smertefri.


Kvinner som bruker østrogen for klimakterielle plager kan også få uventede blødninger. Endelig må det utelukkes at blødningen ikke kommer fra f. Må sjekkes hos lege.

Gynekolog Mette Moen understreker at blødning etter overgangsalderen er et symptom som bør tas alvorlig. Normal blødning fra skeden – dvs. Blødning fra skeden, som varer ved i ugevis betragtes også som unormalt. Jeg har den siste måneden blødd mye friskt blod fra underlivet.


Har gått på p-piller i årevis (aldri noe problemer før) og er år. Er livredd for at det skal være noe alvorlig galt med meg Har bestilt time hos gynekolog, men er fryktelig redd. Noen som har hatt friske blødninger før?


Infeksjon i underlivet.

Ved infeksjon som bakteriell vaginose (skjedekatarr), sopp i underlivet eller kjønnssykdommer som klamydia, gonoré og trikomonas infeksjon vil utfloden kunne endre seg til brunlig farge. Kreft i underlivet. Ved kreftsykdom som livmorkreft eller livmorhalskreft kan symptomene være blod fra skjeden eller brun utflod. Det første symptomet vil være blødning fra underlivet.


Den kan være som en menstruasjon, men ofte mye svakere - eventuelt bare som en brunsvart utflod. Alle kvinner som opplever en plutselig og uanmeldt blødning etter overgangsalderen, bør med det samme henvende seg til legen. Helsenett ble opprinnelig utviklet som ledd i det forebyggende arbeidet drevet av Den norske lægeforening, Norges Apotekerforening og Den norske tannlegeforening i samarbeid med et stort antall fagfolk, pasientorganisasjoner og institusjoner. Du bør kontakte lege om du får utflod eller blod fra skjeden.


Anstrengelseslekkasje oppstår ved fysisk belastning, for eksempel når vi løfter, hopper og hoster. De som er plaget av dette, føler ikke trang til vannlating, men har en defekt lukkefunksjon i urinrøret som kan skyldes manglende østrogenproduksjon og tidligere fødsler. Les om Blødninger i underlivet. Finn klinikker, priser og les anmeldelser. Unormale blødninger er ikke uvanlige, men årsaken er i stor grad avhengig av alderen hos kvinnen.


I de fleste tilfeller skyldes blødningen ufarlige tilstander som stress, muskelknuter eller bivirkninger fra medisiner som p-piller. Klumper i underlivet. Det kommer puss og blod når jeg klemmer.


Kan man få soppinfeksjon i underlivet uten å fått mensen eller hatt sex?

Kommer det alltid så lite blod når man har mensen? Friskt blod fra underlivet - Kropp og helse - Kvinneguiden Forum. En slik bldning er sparsom, og varer bare en dag eller to. En meget, meget sjelden årsak er at det foreligger en svulst på eggstokken som produserer østrogen som igjen stimulerer livmorslimhinnen som derfor blør.


Oversigten herunder viser forskellige årsager til blødning fra underlivet. Klik på navnet på en sygdom eller undersøgelse, så kommer du frem til en udførlig artikel om det pågældende emne. Et vanlig spørsmål er om det er mulig å smitte seg selv fra munnen til underlivet eller omvendt.


Her har du svaret: Dersom du smittes av en type herpes på munnen, vil immunforsvaret ditt etter et par måneder hindre at du smitter deg selv, eller blir smittet av andre, med den samme typen herpes nye steder. Jeg lurer på en ting som er litt pinlig. Jeg har altid hatt god hygiene, men sliter med veldig vond svettelukt fra underlivet.


Det lukter råtten og er ikke noe behagelig for meg eller andre.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg