mandag 14. juli 2014

Oppskrifter med eggeplommer

Oppskrifter med eggeplommer

Se våre beste oppskrifter på nett. Velkommen til MENY. Si JA til stort utvalg. La våre oppskrifter inspirere deg!


Ketose er en naturlig tilstand i kroppen hvor den forbrenner hovedsakelig fett. Gå ned i vekt fort uten å sulte deg selv. Løsningen er selvsagt å finne gode ting hvor du bare trenger eggeplommer og ikke eggehviter. Men, om noen lurer: Ja, du kan fryse ned eggeplommer.


Men, nå til oppskrifter med eggeplommer. Den består i stor grad av kolestrol i form av fett. Hvis du har eggeplommer til overs etter matlaging, kan du for eksempel lage hjemmelaget bernaise eller aioli. Eggeplommen ligger i eggehviten.


Oppskrifter med eggeplommer

I fugleegg består plommen i stor grad av kolesterol i form av fett og ligger i eggehviten. Merk gjerne boksen med antall eggeplommer. Det beste er nok å bruke dem straks, så de ikke blir glemt. Tenk at hvis du har eggeplommer til overs, så kan du lage din egen majones.


For ikke å snakke om at med eggehviter, kan du diske opp en marengskake til hele familien. Har du eggeplommer eller eggehviter til overs i kjøleskapet? Det er bare å sette i gang! Du ser denne annonsen ettersom nettstedet du besøker til stor del finansieres av annonseinntekter.


Noen annonser ser du fordi vi tror de kan interessere deg. Vi antar dette basert på din tidligere aktivitet på Schibsteds nettsteder og apper. Tilsett biter med spekeskine som du har vannet ut en smule, tilsett hakket gressløk eller purre, samt krydre røra lett med kvernet pepper og hva du ellers måtte like. Topp med ost, og steik først på svak varme i en dyp stekepanne med lokk, før du mot slutten tar av lokket og stapper hele greia i stekeoven for å få osten lett gyllen. Lage seinere, i påsken.


Da er det lov med sånn kos. Fant også en oppskrift på egge-plomme skum kake (fritt oversatt) som mange brukte til å bli kvitt eggeplommer etter å ha laget Angel food cake som jeg lagde i går. Skal ha gjester på lørdag så da blir det skumkake med is vedsiden av. Fryse eggeplommer er for kjedelig.


Oppskrifter med eggeplommer - Mat og drikke. Kaken ser tilsynelatende ordinær ut, men når du tar en smakebit skjønner du at mye smør, eggeplommer og kremfløte faktisk gjør en forskjell. Serveres gjerne sammen med krem og hermetisk frukt eller bær. Etter min mening er Gullkake selveste vinneren blant alle formkaker! Med denne gode oppskriften lager du raskt en fest midt i uken, og når du marinerer kyllingen blir woken om mulig enda bedre.


Har du en oppskrift med hele egg, bruk heller to eller tre eggeplommer om du har noen til overs. Moren min er ellevill etter denne formkaken. Det gir smoothies ekstra energi, omeletten mer fylde, bakverket en gulere farge og vaflene en tøtsj av luksus.


Klikk på oppskriften for å se mer. Sennepsdressing med eggeplomme. Denne retten har 51kcal pr 1gram. Rens og fileter bøcklingene. Skyll og finkutt vårløken.


Skill eggeplommer og hviter og legg eggeplommene i halve eggeskall. Anrett bøcklingfiletene med vårløk og sett en eggeplomme ved siden av. Grovt rugbrød passer til.


Oppskrifter med eggeplommer

Visp sammen eggeplommene med 50g sukker til det blir eggedosis. Jeg tror berlinerkranser krever flere eggeplommer enn -hviter. Men det blir mye hvis du skal bruke alle 6. Med en god oppskrift på pannekaker blir du fort populær hos både liten og stor. Vår grunnoppskrift på pannekakerøre gir et perfekt resultat og er nok til ca. Topp med syltetøy, sukker, bacon eller brunost – alle har sin pannekakefavoritt!


Dryss over halvparten av dillen og legg på fileten med skinnsiden opp. Drypp over akevitt eller konjakk, dekk med folie og sett kjølig og under plett press i 3-døgn. Vend på fileten et par ganger i døgnet.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg