mandag 21. juli 2014

Festlokale stavanger

Konferanse, event eller fest. Vi finnes i hele Norden - for alle anledninger. Oversikt over festlokaler i Stavanger. Du finner festlokaler i Stavanger i forskjellige størrelser og prisklasser. Velg det lokalet som passer dine preferanser best.


Festlokale stavanger

Send forespørsel til én eller flere samtidig, og motta tilbud. Arkeologisk museum i Stavanger – med rom for framtiden. Arrangement i flotte lokaler sentralt i Stavanger. Herlige Stavanger Restauranter har flere alternativer for selskapslokaler i Stavanger.


Vi kan skreddersy menyer og løsninger for små og store selskaper og de fleste anledninger. Julebor firmafest, konfirmasjon, bursdag, vennegjeng, vinsmaking og andre anledninger – ta kontakt og vi hjelper deg. I hjertet av Stavanger finner du en liten, men kanskje den koseligste kolonihagen i vårt distrikt. Strømvik Kolonihage leier ut et hyggelig og rimelig selskapslokale sentralt i Stavanger vi har også søndagskafè, åpen fra kl.


Etter dette ble huset bygget opp igjen, etter de gamle tegningene. Velkommen til Stavanger Sanitetsforening. Norges største kvinneorganisasjon.


Vår organisasjon er livssynsnøytral og politisk uavhengig. Vi er til for andre, og hovedsatsingsområdet er kvinners helse og livsvilkår. Trenger du en festlokale ? Da kan du kose deg med vårt store og varierte utvalg av festlokaler i alle størrelser, til enhver anledning og for ethvert budsjett.


Søk enkelt frem hvilke selskapslokaler, bryllupslokaler, festlokaler, eventlokaler etc. Lokale i Sandnes for alle anledninger som dåp, bryllup, konfirmasjon, julebor firmafester, minnestund m. Beskrivelse: Et stort lokale i Louis Seize - stil, i Stavangers innerste havn. De har et bredt utvalg i menyer. Super bilferie i Stavanger med halvpensjon. Hoteller i Stavanger.


Book ditt opphold i dag og spar penger - Se våre tilbud her! Våre konferansefasiliteter i Stavanger er perfekte for ulike typer av tilstelninger og arrangementer. På våre hotells fine festlokaler kan du holde hvilken som helst galla, fest eller bankett.


Mens du er først er i Stavanger , sørg for å nyt den bilfrie sentrumskjernen, der du kan spasere i de hyggelige gatene med butikker og kafeer. Alle priser ligger åpent og du kan filtrere på hva du ønsker. Se bilder og les anmeldelser fra tidligere kunder.


Lokalene stilles rene og pene og vi står også for utvask etter endt selskap, uten tillegg i prisen. Lokalet rommer totalt med personal personer. Godt utstyrt lokale og kjøkken. Husene har ikke alle rom beskrevet i prislisten. Selskapslokale i landlige omgivelser på Jåttå, Stavanger.


Festlokale stavanger

Teatersalen har amfi, scene, lyd- og lysanlegg og kan brukes til teater- og danseforestillinger, men også til større fester (dekketøy til 80).

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg