onsdag 30. juli 2014

Sparekonto barn

Som medlem får du gunstigere rente på innskudd og gunstige betingelser for sparekonto. Fordelen ved å være mange er mange - finn ut hvilke fordeler du kan benytte deg av! Få god rente fra første krone med sparekonto. Enkelt å bli kunde. Gratis uttak og uten avgifter.


Sparekonto barn

Den er perfekt både til fast sparing og til penger som barnet får i gave. Vil du gi barna dine økonomisk sikkerhet og økt handlefrihet senere i livet, er det lurt å starte sparing for dem så tidlig som mulig. Starter du å spare tidlig vil selv små beløp vokse seg store når du sparer jevnt over mange år. Gunstig rente fra første krone og ingen krav til minsteinnskudd. Spar til barne fra de er små.


Her kan du bestille sparekonto for barn Bestill sparekonto for barn Vi bruker data fra våre egne og tredjeparters informasjonskapsler for å huske innstillingene dine, forbedre tjenestene våre og sende deg relevant markedsføringsinformasjon. De fleste foreldre vil naturligvis sikre barna sine en best mulig fremti og mange velger gjerne å åpne en egen sparekonto til barna så snart de kan. Agnes Bergo, siviløkonom og daglig leder ved Pengedoktoren, mener derimot at det å oppfordre om dette er å legge en byrde på foreldrene. Dette trenger ikke nødvendigvis være to like store deler. Men det går an å sette en del av pengene til langsiktig sparing, og at dette står i foreldrenes navn.


Sparekonto barn

Risikoen er at boligprisene faller samtidig med at barna mister jobben og ikke klarer å betjene gjelden slik at boligen tvangsselges. Krev likevel at barna fra første stund betaler avdrag på lånet. Ikke avdragsfrihet. I takt med at gjelden reduseres faller også risikoen knyttet til pantet. Uansett hvilket navn man velger å spare i kan det samtidig være lurt at barn og ungdom sparer penger på en egen konto.


Det kan være med å utvikle gode holdninger til penger og sparing. Det er viktig at barna lærer seg å holde oversikt over pengene sine, og se at pengene går ut og inn av konto. Gi dine barn og barnebarn en god økonomisk start på livet. Fast sparing gjør at små beløp over tid vil bli til store summer.


Du får høyere rente jo mer du sparer. Du disponerer konto inntil barna fyller år. Mange foreldre og besteforeldre ønsker å spare til barnas fremtid.


Har du spørsmål om kundeforholdet ditt er det fint om du sender oss en melding i nettbanken. Barnet kan ikke selv disponere kontoen. Vi kan ikke opplyse om personsensitive opplysninger på e-post. Men når barna en gang skal klare seg selv, er det en fordel at de har lært å utsette behov.


Foreldretips: Begynn å snakke med barna om sparing så tidlig som mulig og innfør spareordninger så fort de får håndtere egne penger. Synliggjør pengene barna sparer på kontoen ved å tegne det de sparer til. Lær å spare litt hver måned.


Selv små beløp blir store over tid. Det går ikke an å endre navn på en bankkonto. Sparekontoen har høy rente, og ingen begrensninger for uttak. Du må opprette en egen sparekonto i din egen bank. De to bankene jeg har vært kunde i, har hatt muligheten til å navngi hver enkelt konto du har med det navnet du vil.


Sparekonto barn

Jeg opprettet en sparekonto i min bank til sønnen min, navnga den Tores sparekonto , og så overførte jeg alle sparepengene fra kontoen som sto i hans navn og over på. Du kan velge om du vil ha møte med rådgiver på telefon og video (nettmøte) eller fysisk møte i banklokalet (møte i bank). Du kan ta ut eller overføre penger fra sparekontoen så mange ganger du vil i løpet av året.


Uttak og overføringer fra sparekonto er gebyfritt. Kontoen er tilgjengelig i nettbanken og mobilbanken.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg