onsdag 16. juli 2014

Ferdige gjerder

Trykkimpregnerte påler, eikepåler, tentor stolper eller plast stolper. Netbutikken er alltid åpen. Vi tar også bestilling per telefon. Gjerder - Obs BYGG.


Ferdige gjerder

Hos MAXBO finner du alt du trenger til å sette opp levegger og gjerder. Kjøp materialer på nett eller i butikk. Det finnes i mange varianter – fra helt enkle, til noen med mer utsmykning. De finnes i forskjellige høyder og bredder, fra cm. Når du skal sette opp et gjerde rundt tomta, er det viktig å ta hensyn til omgivelsene, men også husets stil.


Forhandler av stakittgjerde, levegger, porter, terrasser og støyskjermer i Hønefoss, Ringerike, Oslo og Akershus. Vi måler opp og gir deg tilbud. Det er selvsagt viktig å ha noe flyt av personer og varer mellom de to avgrensede stedene på hver side av et gjerde , og da gjør en port seg. Raskt, enkelt og billig.


Ferdige gjerder

Har du planer om å ramme inn hagen din? Hos Byggmax finner du et stort utvalg av gjerder og alt du trenger av tilbehør. Byggmax har utvalget til uteplassen Ingen uteplass er for stor, og ingen for liten!


Byggmax hjelper deg gjerne når du skal velge innramming til hagen din. Innholdet på denne nettsiden er beskyttet av opphavsretten og tilhører MAXBO. For å bruke materiale fra vår hjemmeside kreves skriftlig tillatelse.


Ferdige gjerder

Eventuelle brudd på opphavsretten vil forfølges. Norgesgjerde AS er etablert på bakgrunn av flere års observasjoner og undersøkelser av vinyl (PVC) benyttet til gjerder , rekkverk og terrasser. Vi har meget stor kompetanse på disse produktene. Vi har gjennomført omfattende dokumentasjon, sammenligninger og undersøkelser av produkter, leverandører og produsenter over flere år. Hagearbeid eller avkobling?


Varier med alt fra utemøbler, griller og hagedekorasjoner til redskap og maskiner eller produkter for drenering og vanning. Vi levere glassrekkverk i klart, frostet og sotet glass i ulike størrelser. Tregjerder gir en fin innramming til hagen, og kan gi et løft til din eiendom med sitt tidløse preg. Med hjelp fra våre eksperter kan du finne akkurat den stilen som passer ditt hjem.


PVC gjerder er et slitesterkt produkt som er perfekt for norske forhold. Kystgjerdet leverer gjerder både for toppmontering både på mur og stein, eller for jordmontering. PVC- eller aluminiumsgjerde er løsningen for deg som vil ha et pent gjerde uten å måtte vedlikeholde det. Når man skal bygge, sette opp opp nytt eller renovere et gammelt gjerde , er det en del ting man bør ta stilling til. Er pris eller utseende det viktigste?


Du behøver ikke å behandle det ferdige gjerdet , men treet får lengre levetid hvis du behandler det med impregneringsmiddel eller lakk. Skal gjerdet være i tre, PVC eller plast? Det er alltid lurt å behandlet den siden av treet som vender opp. ALUMAX stakittgjerde skaper den gode stilen og hyggelige rammen du ønsker. Med dette produktet sparer du deg for jevnlig vedlikehol ingen skraping, sliping, grunning og maling er nødvendig for at det skal fremstå pent og velholdt.


Produktene utvikles, produseres og testes under tøffe forhold i havgapet ved Hustadvika og vi “skreddersyr” produktene til dine behov. Vindex har forhandlere i hele Norge som hjelper deg gjennom hele prosessen. Vi har også enkelte gjerder og rekkverk i ferdige moduler. BB Moss leverer og monterer gjerde , porter og bommer på hele Østlandet.


Med over års erfaring har vi løsninger for alle behov.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg