mandag 7. juli 2014

Stikking i underlivet ikke gravid

Høy kvalitet og 9 nøyaktige med anonym og rask levering. Billig, sikker og rask graviditetstest. Kjøp nå, test deg hjemme. Stikking i underlivet som gravid.


Livmoren vokser og øker vekten sin fra cirka gram til rundt en kilo i løpet av svangerskapet.

Muskelen er veldig fleksibel og tøyelig. Fra å ligge godt gjemt bak skambenet vokser den så den til slutt går helt opp til brystbenet. Har hatt merkelig stikking i underlivet siden lørdagen.


Det stikker inni skjeden på venstre siden,veldig ubehagelig. Når dette begynte var det skikkelig ekkelt,skulle ikke klare å gå utav butikken og inni bilen. Aner ikke hva som foregikk inni der. Etter det var det å bøye seg fremover i sittende s.

Det var bare livmora som utvidet seg sa legen min. Kjente de helt nederst og i lysken. Bare et enkelt spørsmål. Vanskelig å forklare, me.


Smerter i underlivet når du er gravid kan naturlig nok skape bekymring. De fleste tilfeller er ufarlig, men stikkende smerter, noe som føles som knivstikk i underlivet , kan selvfølgelig være skremmende og ubehagelig. Har de siste dagene hatt mye stikninger i skjeden, kjennes ut som det er i livmorhalsen. Underlivsplager hos kvinner De fleste kvinner fr fr eller senere problemer med sitt underliv, og ingen symptomer fr. Mange opplever stikninger og ubehag nederst i magen og noen m tisse.


Kjennes nærmest ut som noen stikker en nål i meg. Er det noen som har hatt det samme som kanskje vet hva det kn være? Når man er gravid kan det kjennes helt annerledes med blærebetennelse enn når man ikke er gravid. Den sviende og brennende følelesen man kan kjenne når man tisser ellers er ofte ikke tilstede når man er gravid. Du har sikkert begynt å vokse litt selv også.


Uke 14: Nå begynner den beste fasen av graviditeten for mange.

Kvalmen avtar og du føler deg ikke så trøtt lenger. Soppinfeksjon i underlivet er noe svært mange kvinner opplever og kjennetegnes ved svie og kløe i skjeden. Utfloden er ofte tykk og litt klumpete som mange beskriver som cottage cheese-lignende. Man får kjøpt reseptfrie soppmidler på apoteket. Dette er den hyppigste seksuelt overførbare sykdommen i Norge og rammer særlig.


I alle mine år som jordmor tror jeg ikke jeg har møtt gravide kvinner som IKKE har kjent stikninger i graviditeten – med andre ord: Det er veldig vanlig å kjenne stikninger i magen når du er gravid ! Helsenett ble opprinnelig utviklet som ledd i det forebyggende arbeidet drevet av Den norske lægeforening, Norges Apotekerforening og Den norske tannlegeforening i samarbeid med et stort antall fagfolk, pasientorganisasjoner og institusjoner. De kommer og går og er ikke veldig vonde men ubehagelige. Alle kvinner kan en gang imellom kjenne noe i underlivet. For eksempel i forbindelse med menstruasjonene.


Det behøver ikke å være egentlig ubehag, bare en fornemmelse. Til andre tider SIGNALISERER underlivet med smerter, men det kan være veldig vanskelig å finne ut av hvor smertene kommer fra. Og det er mange muligheter.


Har vrt gravid mye lengre fordi babyen sparkerpresser i nerverandre steder. Svangerskapsuke - mor - Norsk Helseinformatikk. Jeg er gravid i uke 30.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg