onsdag 9. juli 2014

Male eikekjøkken

Gratis avbestilling! For en aktiv fritid – året rundt, fra utemiljø til sport- og treningsutsyr. I forbindelse med at vi skulle lage nye Trinn-for-trinn filmer til jotun. Vi var heldige og fant Toril og hennes kjøkken, som viste seg å være et perfekt sted for filmopptaket. Da Toril hørte vi trengte et kjøkken å male , ble hun veldig glad!


Hvordan male kjøkkeninnredningen Denne filmen gir deg en enkel veiledning til forarbeid og maling av kjøkkeninnredningen. Gjør jobben riktig, og du får et vakkert resultat som holder seg pent i mange år. Når skapdører med profilering skal males , lønner det seg å begynne innerst på speilet. Om man begynner på ramtreet rundt, er det lettere å komme innpå der man allerede har malt etterpå.


En hensiktsmessig rekkefølge er først speil, deretter kanter og til slutt ramtre. Men det er langt mer kostbart og det blir derfor en vurdering man selv må ta, sier Klaveness. Går man riktig frem kan det bli et fint resultatet av å male selv også.


Male eikekjøkken

Om man ønsker å male kjøkkenet selv, og har folierte kjøkkendører, bør de både vaskes godt og mattslipes. Dette må gjøres for å få heft. Jeg vurderer å male mitt år gamle bjørkekjøkken fra Sigdal. Er det sånn at man kan male alt?


Fronter, skrog og hyllene inni skapet? Blir ikke malingen skrapet opp av tallerkener og slikt dersom man maler hyllene? Er veldig opptatt av at det skal bli skikkelig, og som student så er maling en lettvint vei å pusse opp kjøkkenet på.


Male eikekjøkken

Mal : Her kan du bruke samme frengangsmåte og verktøy som når du grunner. Husk at den nye vannbaserte malingen tørker kjappere enn den gamle oljemalingen mange av oss er vant til, så jobb med små områder om gangen. Avslutt med en etterstryker for å få en så glatt og fin overflate som mulig, og la det tørke godt. Jeg har lenge tenkt på å male kjøkkenet i en farge, men fikk aldri bestemt meg for hvilken.


Gule eikemøbler kan friskes opp med ny overflate. Er eikemøblene blitt gulere? Det er trolig lakken eller oljen som gjør det. Møblene kan friskes opp med ny overflate. Noen som har erfaring med å endre farve på ett eikekjøkken ? Vil ha en mørkere farve som kan stå i stil med skipsparkett, så jeg lurte på om det kunne la seg gjøre å beise eller male ? Når du først har bestemt deg for å male en flate, pass på å arbeide jevnt og fort, slik at malingen ikke tørker for mye mens du holder på.


Gå lett over flatene med et fint slipepapir mellom strøkene og fjern eventuelt pussestøv med en mikrofiberklut. Normalt sett vil det være behov for to malingsstrøk for å få en jevn farge. Vi har marbodal eikekjøkken. Har liksom fått for meg at det er synd å male eik, men syns fargen er litt gusten. Syns den minner litt om tobakksfingre.


Har en hylle istedenfor skap over et stort område og vurderer å sette opp hvite skap som er ulike de skapene som er. Kan det evt gå og ha disse hv. Tips og råd om hvordan du maler en kjøkkeninnredning på en enkle måte. Det ble bestemt at gang, stue og deler av kjøkkenet skulle males lyse, mens noen av møblene skulle få nytt trekk.


Male og omstrukturere. Hytteeierne ønsket et løft, uten å forandre for mye. Da var det fint å kunne ta utgangspunkt i møblene og tingene de selv hadde, og fornye med tekstiler og maling.


Rødt er uaktuell farge for meg. Dersom jeg skal ha kontrast blir det i tilfelle å male ventilatorhetten sort slik som venninnen min foreslår. Jeg og min mann har akkurat kjøpt hus.


Male eikekjøkken

Har planer om å male kjøkkenskapene, istedet for å sette inn nytt kjøkken nå med en gang. Kjøkkeninnredningen er i eik, fra midten av 80-tallet. Vet at folk har malt både seksjoner og andremøbler hvite, men vet ik. Kvik har levert kjøkkener i dansk design i mer enn år.


Hos Kvik får du en romslig kjøkkenopplevelse med fokus på ekstra plass og ergonomi. Vi gir års garanti på alle bevegelige deler. Se vår kjøkkenkolleksjon og bli inspirert av våre flotte kjøkkenserier. Finn nærmeste butikk eller avtal møte på siden. Er spisestuemøblementet heltre vil det være helligbrøde å male det.


Er problemet at du har gått lei av gjentagende innsmøring med olje kan du bruke kinesisk treolje. Denne danner en lakklignende silkematt overflate. Bestandig mot det meste.


Bør nok gjentas med noen års mellomrom avhengig av slitarsje.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg