onsdag 2. juli 2014

Bygge eget hus

Hvem bygger hva, hvor og når? Velkommen til Kensaq. Finn bygge eget hus i dag! Det finnes ingen fasit. Vi hjelper deg ikke bare med å finne riktig hus , men å tilpasse det til livet du og familien din lever.


Muligheten for å selv kunne velge plassering, planløsning, design og mye mer tiltaler mange som er på jakt etter det perfekte hjemmet. Ikke et stort hus , bare en liten hytte. Jeg vil gjerne ta selve byggingen og designet selv. Dersom man vurderer å bygge sitt eget hus er det mange måter man kan gjøre det på.


I første omgang snakker vi også om hus som er litt utenfor normen. Vi prøver å se på arkitektur som er spennende og moderne. Etter min forståelse så kan ikke en snekker med eget firma bygge sitt eget hus uten å betale skatt for det.


Bygge eget hus

Betyr dette at hvis en baker som har eget firma (bakeri) ikke kan bake sitt eget brød hjemme uten å betale skatt av det? Samma gjelder elektriker, it-tekniker, kokk, barten. En jeg kjenner, som er snekker, skal bygge sitt eget hus. Han har fast jobb, så den private husbyggingen blir på fritiden.


Bygge hus og hytte? Her finner du alle hustypene våre. Programvaren ser ikke ut til å være gratis, men for den som virkelig begir seg inn på prosjektet med å tegne sitt eget hus er vel kanskje prisen overkommelig? Skal du bygge nytt hus?


Bygge eget hus

Fiskarhedenvillan hjelper deg gjennom hele prosessen. Realisere boligdrømmen og bygg ditt hus med oss. Bestill gratis huskatalog i dag. Fordeler med å bygge et nytt hus.


Du kan også la våre arkitekter tegne noe helt eget med utgangspunkt i din tomt. Nye bolighus er mer energisparende og har et bedre inneklima. Samtidig vil det å bygge et nytt hus , gi deg som husbygger muligheter til å få en så godt tilpasset bolig i forhold til dine ønsker og behov. Her kan man tegne sine egne 3D-modeller, for så vidt av alt mulig, ikke bare hus. Den modellen man kommer frem til vil kunne danne grunnlaget for en videre dialog med en arkitekt eller en entreprenør.


Bygge eget hus

På nettet er det også tilgjengelig mange tegneprogrammer, beregnet på at man skal designe sitt eget hus. Att bygga eget hus helt enligt sina önskemål är för de flesta en stor dröm. Vi på Rörvikshus gör det möjligt för dig att bygga en arkitektritad villa och nå till drömhuset redan vid första försöket – vår unika husguide, våra representanter och arkitekter hjälper dig på. Hos Elkjøp får du kjøpt et praktisk varmepumpehus, som er enkelt å montere og som du kan male i den fargen du ønsker.


Ellers er det bare å gripe verktøyene fatt, i ekte norsk ånd og bygge ditt eget. Alternativt må du på eget ansvar hyre inn firmaer som kan gjøre jobben.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg