tirsdag 15. juli 2014

Kinesisk karrisaus

Finn kinesisk karrisaus nå på Kensaq. Grønnsakene skal være sprø og fine, og ertene skal ikke falle sammen. Hell over ønsket mengde karrisaus , kok opp og server med en gang. Skrell eplet og del det opp i små terninger.


Rens sjalottløk og hvitløk. Smelt smøret i en kjele ved middels varme. Flere har spurt om jeg kan ta mål på hva jeg bruker i kylling curry, så idag gjorde jeg det.


Vi foretrekker å spise kinamat hjemme istedenfor på restaurant. Spe litt etter litt av den lyse buljongen, rør om og kok opp mellom hver speing. En av de første oppskriftene jeg fulgte var på karrisaus.


Karrisaus har aldri vært det samme siden. På et profesjonelt kjøkken vil man alltid ha eks antall liter med veloute, bechemel og andre grunnsauser. Det har de færreste hjemme. I karrisausoppskriften til Peterson inngår en slik saus. Jeg liker kinesisk mat godt, men har aldri laget noe særlig av det, og det jeg har prøvd har blitt så som så.


Men jeg tnkte jeg skulle prøve på nytt i dag, med oppskrift denne gangen. Så derfor spør jeg deg: har du en god oppskrift på kinesisk karrisaus ? Fres karri og hvitløkspulver i gryten. Ha i hønsekraft, soyasaus og chili. Bland maisenna med vann og ha i. Smak til med salt, pepper, remme og fløte (rømme og fløte kan droppes dersom du vil ha en sunnere saus) Kok opp og eventuelt ha i mer maisenna hvis du syns sausen er tynn.


Kok opp kokosmelken, tilsett kjøttet og la det trekke i ca. Ta opp kjøttet og legg det til side. Kokos- og karrisaus : stk løk ts karri stk laurbærblad ½ ts gurkemeie ca.


Jeg vil som sagt ha en god oppskrift på den typen karrisaus du får på en kinarestaurant, f. Ha i karripasta, fiskesaus, sukker og chili over kokosmelken. Altså den sausen retten serveres i. China House Stord tilbyr autentiske kinesiske retter og eksotisk smaksopplevelser. Våre kokker bruker kun ferske råvarer av beste kvalitet.


Kinesisk karrisaus

Kylling og karri er en smakfull kombinasjon. Er jeg fortsatt for vag? Her er en enkel og god oppskrift på den velkjente indiske kyllingretten. Perfekt hverdagsmiddag for hele familien.


Husk at det finnes milde og sterke varianter av karri, så her kan du tilpasse etter smak. Vi har et stort utvalg i asiatiske retter. Varm opp woken med halvparten av oljen og tilsett hvitløken.


Kinesisk karrisaus

Wok kyllingstrimlene og ta dem ut. All servering skjer over disken. Priser gjelder kun ved henting, ved å spise inn koster det - i tillegg. Serveres med sur-søtsaus og karrisaus Ta med hjem kr.


Hos oss kan du bestille take-away pr telefon eller i restauranten, og vi vil tilberede maten så fort vi kan. Vi tilbyr dessverre ikke hjemlevering, og maten må derfor hentes i restauranten. NrSingapore Nudler. Kok fiberrisen etter anvisning på pakken. Bruk en wokpanne eller lignende med høy kant.


Stek skivene i smør i stekepanne. Legg bitene i en kjele. Stekt biff med bambusskud løk, babymais, brokkoli og gulrot i karrisaus med ris. Tilsett salt, karri og crème fraîche.


Grillet svineribbe laget på kinesisk metode servert med løk, ananas,. Når det kommer til barn sies det at fiskeboller i hvit saus er en lett måte å få barn til spise fisk på. La det trekke ved svak varme 5–minutter.


Og når det kommer til de minste i dette huset ikke noen unntak, fiskeboller er noe som settes pris av både store og små her i huset og serves sammen me poteter, karrisaus og gulrøtter, enten revet eller kokt. Oppgi din epost-adresse for å abonnere på dette nettstedet og motta varsler om nye innlegg via epost. Dette innebærer ikke nødvendigvis den mest tradisjonelle maten, da man ofte finner retter som mix grill og tikka masala på menyen.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg