onsdag 16. juli 2014

Sjokoladekake i form

Sjokoladekake i form

Her har du oppskriften på en fantastisk god sjokoladekake i langpanne. Den passer perfekt når du skal servere kake til mange, enten det er barnebursdag, dugnad eller foreldremøte. Glasuren består av helnøttsjokolade, som både er dekorativ og smaker godt.


Til denne gode sjokoladekaken , trenger du en rundt kakeform, ca. Café Stings sjokoladekake er en killer sjokoladekake - myk og saftig med en helt fantastisk god sjokoladekrem! Jeg fant oppskriften på nettet for mange år siden, og kaken skal etter sigende stamme fra Café Sting i Stavanger. Se flere deilige sjokoladekaker her.


Pisk til en luftig krem. Ta den avkjølte kaken ut av formen , del den i to lag. En god sjokoladekake er det jeg baker desidert mest. Det er barnas favoritt og også en favoritt blant mange voksne.


Sjokoladekake i form

Denne oppskriften fikk jeg servert i et selskap og det er den aller beste sjokoladekaken jeg har smakt. Heldigvis fikk jeg oppskriften og siden den gang er dette den eneste oppskriften jeg bruker når jeg skal lage en ‘vanlig’ sjokoladekake. Veldig smakfull, saftig og passe. Ved å lage den som en langpannekake rekker den til mange mennesker og passer perfekt til anledninger som barnebursdager, dugnader og foreldremøter.


Wenches sjokoladekake i langpanne er laget med en deilig sjokoladeglasur av smørkrem, som her pyntes med kokos, men man kan også bruke Seigmenn eller Non Stop for et litt yngre publikum. En sjokoladekake MÅ være saftig for at den skal være god. Det har vært mange år jeg ikke har spist sjokoladekake grunnet minner av tørr kake som faller av gaffelen i mange biter og som må skylles ned med væske.


Så skal kaken stå i kjøleskapet og bli kald. Her er den pyntet etterpå med sjokolade og melis. Gå ned i vekt fort uten å sulte deg selv. PIаn vаn zаkеnmаn hееft еnоrmе imрасt ор jоuw inkоmstеn! Vеrdiеn еIkе dаg gеId!


Det er viktig å fortsette å trene når man blir eldre. Men hva slags type trening er mest gunstig for de ulike aldersgruppene? Oppskrift på kake i rund form. De fleste oppskrifter på sjokoladekaker inneholder kefir eller melk, men det er ikke alltid man har dette i kjøleskapet når man plutselig får lyst til å bake.


Skoleavslutning, fest i barnehagen, dugnad eller bursdag. Sjokoladekake i rund form med en smakfull krem med peanøtter. Enklere blir det ikke, her er langpannekaken som alltid funker. Enkel, saftig og god.


Verdens beste sjokoladekake i langpanne med glasur. Og best av alt, ikke mer avansert enn at du rører den sammen på mindre enn et kvarter. Skulle du være så uheldig å steke den litt for lenge vil den saftige sjokoladekremen på toppen redde deg. Kjør blandingen til du får en jevn (og litt flytende) røre.


Tilsett natron og sikt inn hvetemelet i 2-omganger. Fordel kakerøren i den bakepapirkledde langpannen og stek den på midterste rille i ca. Det er en smakfull sjokoladekake som er både saftig og holdbar og som er en favoritt både hos voksne og barn. Dette er kaken jeg som oftest benytter både til dåpskaker, bryllupskaker samt barnekaker.


Den blir høy og fin og er enkel å lage. Altså den perfekte sjokoladekake #128578; Det fine med denEn bonus med. Her ser du at bakepapiret er høyere enn formen.


Dett for at kakene skal ha noe å vokse på. Det gjelder nok mest sukkerbrød. For har man fyllt alt for mye sjokoladekake røre i formen så klarer ikke papiret å holde igjen en såpass tung røre. Jeg brukte en av dine sjokoladekake oppskrifter når jeg lagde tema kake i fjor. Nå er det ny bursdag som står for tur og jeg finner ikke oppskriften.


Jeg skal lage sjokoladekake til åringer i en høy og stor form fra Litle Venice på 30x30cm. Kan du tenke deg hvilken oppskrift jeg kan ha brukt? På forhånd takk for svar. Martha på elleve har to helt spesielle favoritter på krem.


Det er langpanne sjokoladekake og tropisk aroma. Det måtte bli en kombinasjon. Vi lagde derfor den vanlige langpannekaken i en rund form og brukte glasuren fra tropisk aroma.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg