mandag 28. juli 2014

Gravid brun utflod

Gravid brun utflod

Rask og trygg leveranse. Billig, sikker og rask graviditetstest. Kjøp nå, test deg hjemme. Jeg er nå gravid for første gang og er kommet til uke 8. Det som bekymrer meg er at når jeg var på toalettet i går kveld kom det dryppende dråper fra skjeden som var brun. Når jeg tørket meg etterpå var det også en lysebrun væske på papiret.


Gravid brun utflod

Jeg har ikke hatt noen blødning med friskt blod. Denne brunaktige væsken kommer også i dag. Finn klinikker, priser og les anmeldelser.


Utflod er et sekret av væske eller slim som skilles ut fra skjeden hos alle kvinner. Dersom utfloden blandes med små mengder blod vil den kunne skifte farge til brun. Jeg hadde også det fra uke 5- det ga seg helt etter det. Jordmor spurte om jeg hadde hatt blødninger i svangerskapet da jeg var på ultralyd og da jeg nevnte litt brun utflod sa hun bare Åh, det er ingenting, vi trenger mye og friskt blod før vi bekymrer oss Litt spesiell dame da, men det er tydeligvis ikke farlig med litt brun utflod i starten. Den kan gjerne bli litt tykkere og seigere enn når man ikke er gravid.


Er utfloden økt og illeluktende ved graviditet, eller om fargen endres til brun , grønn, rosa eller gul, bør du ta det opp med jordmoren eller legen din. I dag er jeg akkurat ferdig med uke og i går kveld kom det brun utflod. Ble naturlig nok litt bekymret, men snakket med en jordmor og en venninne som nettopp har født og ble litt beroliget.


Det fortsatte i dag morges, men det har ikke kommet noe særlig mer si. Blodfargen kan også ha noe å si. Brunt utflod er gjerne et tegn på en gammel blødning. Brun utflod - hva kan det bety?


Det er ingen fersk, ny blødning. Hvis du opplever litt brun utflod på toalettpapiret eller i truseinnlegget, og det er stort sett ufarlig, sier jordmor. Burde jeg ringe sykehuset eller er dette normalt? Har lest det kan bety en kommende SA.


Var 1prosent sikker på at det hadde gått galt, men heldigvis var alt i skjønneste orden. Under graviditeten øker blodsirkulasjonen til skjedeslimhinnen, livmorhalsen og livmoren, cellene vokser i raskere tempo og avstøtes i større grad enn hos ikke- gravide kvinner. Det blir derfor mer utflod , og den vil hos mange endre både lukt, farge og konsistens. Jeg begynte med brun utflod og bittelitt friskt blod på morningen. Holdt på en del dager.


Jeg trodde jeg bare spotta siden jeg alltid gjør det før mensen kommer. Hadde både brun utflod , frisk blødning og magesmerter, men det gikk supert! Fikk beskjed om at der friske blodet var noen blodkar som hadde sprengt, noe som visstnok er vanlig siden hele underlivsområdet er fyllt med mer blod enn vanlig når man er gravid. Men blør du friskt bør du likevel gå til lege! Har hatt sex for dager siden.


Skulle ha fått mensen i dag, men har ikke fått det. Har vært sikkelig stresset hele tiden og har hørt at man kan få brun utflod av stress men også dersom man er gravid ? Og når man så er gravid , så vil den variere i mengde og konsistens gjennom hele graviditeten. Alt fra tynn og fargeløs til tykk og gul er helt normalt. Noen merker også eggløsningen sin på utflodens seigere konsistens. Har nå hatt brun utflod i nesten to uker.


Gravid brun utflod

Var på ultralyd i går der jeg fikk se et hjerte som slo, og at alt så fint ut. Men, (og dette er litt flaut), etter en orgasme i dag kom det en god del brun utflod (mer enn det har vært før). Kan en orgasme trigge en spontanabort? Gravide og ammende er særlig utsatt for soppinfeksjoner. Grunnen til at underlivssopp er vanlig hos gravide , er fordi de har høye nivåer av østrogen i kroppen under graviditeten.


Om ikke dette stopper den brune utfloden, synes jeg du bør henvises til en gynekolog for en ultralyd. Gynekologen kan da undersøke slimhinnen i livmoren, og noen ganger er denne for tykk eller tynn. Begge tilfeller kan gi småblødninger som viser seg som brun utflod. Noen ganger oppdages det også en liten utposning av slimhinnen (polypp). Det å ha utflod er et sunnhetstegn.


Utflod er sekret fra skjeden, og det at du har utflod betyr at alt fungerer som det skal. Skjeden er selvrensende, og utfloden er et resultat av denne prosessen, forteller sykepleier ved Sex og samfunn - senter for ung seksualitet Evelyn Simonnes. Sv: Utflod i tidlig svangerskap. Takk for svar hmmmmmm.


Dette høres jo akkurat ut sånn som jeg har det. Tør ikke håpe på noe da, men det hadde nå vært herlig å få pos test i bursdagsgave. TR har dukka opp da. Hvis jeg er gravid nå, så er det en liten luring som ligger og spirer.


Gravid brun utflod

Mange forveksler bakteriell vaginose med soppinfeksjon, men en soppinfeksjon kjennetegnes ofte blant annet ved sterk kløe og grynete utflod som vanligvis ikke lukter.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg