torsdag 4. mai 2017

Fredrikstad sykehus fødeavdelingen

Bestill drømmeferien med Agoda. Gratis avbestilling! Hver og en på avdelingen har gjort en enestående jobb, og vi har hatt kontinuerlig fokus på å forbedre oss, sier føde-barsela. Dette innebærer at du som fødende får tilbud som er tilpasset dine behov og ønsker. De fleste føder normalt, men vi er godt forberedt på å ta imot deg som trenger ekstra oppfølging og overvåkning både før, under og etter fødselen.


Når du mener at fødselen er i gang, ringer du fødeavdelingen. Du får snakke med jordmor som gir deg råd og veiledning. Det er viktig for avdelingen å vite at du kommer, sånn at de kan planlegge og forberede mottakelsen.


For mange mennesker er religiøs tro og praksis en trygghetsfaktor og kilde til livskraft. Prestetjenesten skal være med å legge til rette for religionsutøvelse på sykehuset og kan formidle kontakt med andre tros- og livssynssamfunn. Fredrikstad korttidssenter ligger fint til på Østsiden og har et flott åkerlandskap som sin nærmeste nabo.


Fakta om sykehjemmet. Stfold - Forum har hrt mye negatitvt om fredrikstad sykehus. Vi er selvflgelig veldig stolte over at vi har spass lave tall, sier seksjonsoverlege Sissel Hjelle ved fdeavdelingen p lesund sykehus til VG. Fødeavdelingen er en del av Kvinneklinikken ved Oslo universitetssykehus og er Norges største fødeavdeling. Vi er lokalsykehus for Oslo og regionssykehus for Helse Sør-Øst.


Sykehuset eies av Helse Sør-Øst. Hos oss får du gode muligheter til både faglig og personlig utvikling. Det er sentralt plassert i Østfold like utenfor Sarpsborg sentrum, rett ved E6.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg