fredag 12. mai 2017

Møllerens sjokoladekake

Gå for en sunn start på året. Bruk fantasien din og dekorer den som du vil! I noen tilfeller pr porsjon. Klikk på varen for å se mer. Pynt gjerne kaken med glasur og ønsket dekor.


Et samlet testpanel reagerer på den rare lukten og kjemiske smaken,.

Det følger ikke glasur med denne kaken, men vi laget glasur etter anbefalt oppskrift med melis, kakao og vann. Jeg fikk prøvd denne i helga – og den ble kjempegod! Vi lagde den i rund form, og halverte røra. Endte opp med å steke i nesten min. Ofte når vi spiser sjokoladekake ender barna opp me å slikke av glasuren og lar bunnen ligge igjen, men det skjedde ikke med denne kaka #128578; Kjempego og også mørk nok for de voksne.


Kake som enhver vil elske. Sjokoladeglasur følger med i pakken. Saftig, god og enkel.

Varier med pynt og du kan alltid overra. Det er nok til en stor langpanne, da posen rommer kg. Dette er en slager i alle bursdager. Den er rask og enkel å bake og passer perfekt i ovnens egen langpanne.


Fantastisk god sjokoladekake Permanent lenke Astrid - 24. Jeg pleier å stikke noen hull i kaka før jeg har på glasur, da trekker glasuren seg ned i kaka og den holder seg saftig i flere dager. Her har du oppskriften på en fantastisk god sjokoladekake i langpanne.


Den passer perfekt når du skal servere kake til mange, enten det er barnebursdag, dugnad eller foreldremøte. Glasuren består av helnøttsjokolade, som både er dekorativ og smaker godt. Skoleavslutning, fest i barnehagen, dugnad eller bursdag.


Enklere blir det ikke, her er langpannekaken som alltid funker. Enkel, saftig og god. Verdens beste sjokoladekake i langpanne med glasur.


Og best av alt, ikke mer avansert enn at du rører den sammen på mindre enn et kvarter. Skulle du være så uheldig å steke den litt for lenge vil den saftige sjokoladekremen på toppen redde deg. Mel og bakeingredienser – kakemikser m. Ved å bli medlem i NAAF støtter du en god sak og får mange gode.

Kunsten å være lykkelig består i at man gjøre sine gleder enkle. Pakken du kjøper inneholder det du trenger av ingredienser, noen ganger må du. Bak vår saftige sjokoladekake og pynt med påskefrukt nr appelsin. Nå er det enkelt å lage sunnere sjokoladekake ! Denne kakemiksen inneholder Sukrin i stedet for sukker, og deler av melet har vi erstattet med fettredusert Mandelmel og FiberFin. Møllerens kaker er fri for palmeolje.


Resultatet blir en deilig kake med lav GI og færre kalorier og karbohydrater. Vi i Regal ønsker å gjøre hverdagen lettere for dem med allergi, slik at familien kan leve som vanlig og nyte god mat. Av denne grunn har vi laget en nydelig sjokoladekake - helt uten melk og hvetemel.


Klassisk sjokoladekake til alle anledninger der du trenger mye og god kake som alle liker. Av og til trenger du rett og slett å lage en stor sjokoladekake i langpanne. Oppskrift på saftig og enkel sjokoladekake.


I denne oppskriften er det kombinasjonen av natron og syrnet melk, som Kefir eller Kulturmjølk, som er hemmeligheten for å få et godt resultat.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg