mandag 15. mai 2017

Kristne barnesanger

Kristne barnesanger

Norges største møteplass for oss med kristne verdier og tradisjoner! Mestre pianospill, til glede og hygge. Den ultimate barnemusikkboksen! Med artister som Børudgjengen, Bjarte og Solveig Leithaug, Tore Thomassen, Garness, Håvard Gryting, Marne Flotve Birkelan Lisa Børud og flere! Elever fra Kongshaug Musikkgymnas kommer her med et lite popperi kristne barnesanger , fremført med lek og moro på Kongshaug.


Alle barnesanger med tekst: Her finner du alle våre barnesanger med tekst listet alfabetisk. Så finn frem ungene, varm opp sangstemmen, slipp hemningene og syng av full hals! Her er det mye kos, nostalgi og læring. Det skaper minner, musikkglede, samhold og mange morsomme stunder å synge sammen! NUK sender ut gratis cd med aktuelle barnesanger til bruk for kateketen i innlæring av nye sanger til katekesen og søndagsskolen.


Kjøp Klikk og hent i. Mens én barnesang er perfekt til å motivere små føtter på tur, fungerer en annen en kanskje som appetittvekker før mat. Barnesanger etter kategori: Ulike barnesanger passer til ulike anledninger. Og etter mat er kanskje de nysgjerrige små klare for å lære mer om dyr, kroppen, været, eller andre spennende temaer. Bordvers og mat - her finner du fine bordbvers og sanger om mat. De fleste bordversene er uten kristent innhold.


Kristne barnesanger

By using our website and our services, you agree to our use of cookies as described in our Cookie Policy. I Guds menighet har man helt fra begynnelsen sunget salmer og sanger. Bibelen har sin egen salmebok, med 1ulike sanger.


Glimt av kristne sanger kan også skjelnes i det nye testamente, og gjennom hele kirkens historie har den kristne kirke sunget sanger. Hvorfor har man gjort det? Kristne barnesanger har også endret seg når det gjelder form og melodi, ifølge studien. De sangene som står seg er det ofte knyttet bevegelser til.


Kristne barnesanger

Listen over artister som er takknemlige for sin kristne kor- og musikkbakgrunn, er lang. Fire av avdelingene ved Spiren barnehage drives med utvidet formålsparagraf. Det er fordi vi mener at kristne verdier er en viktig del av hverdagen. Vi synger kristne barnesanger på lik linje som andre sanger.


Når barna spør vil de få svar ut fra et kristent livssyn. Vi samarbeider med Tangen menighet og har jevnlig kontakt via besøk i barnehagen eller vi drar på besøk. De kristne høytidene som jul, påske og pinse blir feiret. Tro det eller ei, men mange sanger kan man spille på gitar med å kun benytte ett, to eller tre grep. De trenger slett ikke væøre kristne.


Se våre forslag til bordvers. Det finnes mange morsomme, kule og lærerike barnesanger om dyr. La oss vise deg noen! Mange barnesanger gir lyst til læring!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg