onsdag 31. mai 2017

Maxbo maling

Maxbo maling

Norges ledende innen handel med bo- og byggevarer. Eksteriørmaling finner du på Maxbo. Maling og lakk til bruk på metall. Ja, det finner du på Maxbo. Men en dyrere maling kan bli mer lønnsom i lengden.


Hos MAXBO finne du innemaling som passer perfekt til rommet du skal male. Kjøp på nett eller i butikk. Ta en tur innom et av våre varehus og finn inspirasjon til å fornye veggene, enten det er på soverommet, i stuen eller på badet. Hurtigvirkende maling og lakk fjerner. Fjerner flere lag maling om gangen.


Misfarger ikke edeltre, glass, skiferheller eller metaller, og trenger ingen nøytralisering. Gel konsistens, renner ikke, fordamper ikke. Rust-Oleum Tavlemaling er en sort, matt maling beregnet for bruk av skolekritt eller flytende kritt. Ideell for bruk på treverk, metall, plast, gips og de fleste andre overflater. Sugende overflater bør grunnes.


Maxbo maling

Skal du male kjøkkenet, bør du derimot velge en vaskbar type maling , som tåler mer slitasje og fuktighet, sier Sven André Pannberg i MAXBO. Liberon Bistrot lakk er en høykvalitets polyuretanlakk beregnet til overflater som utsettes for hard slitasje og vannsøl. Spesielt godt egnet for trapp, kjøkken, baderom, møbler, paneler, listverk etc.


Jotun spesialvask før maling liter 14- per box Kjøp. Ved at du fortsetter å bruke Maxbo. Vi tilbyr optimale løsninger og dekker alle dine behov innen betong. Vi hjelper til med veiledning, prosjektering, leveranse og montasje. Først og fremst tar vi gjerne en prat med deg om prosjektet ditt.


MAXBO TEKNIKK tilbyr forskalingsutstyr til salg og utleie og vi selger et bred sortiment av betongbyggevarer. De tilbyr produkter til både private og profesjonelle kunder. Det passer for noen,. Martin Skogsta salgsleder for maling på MAXBO Vækerø, mener det er nitrist at den grå trenden har tatt fullstendig over mange steder. Har du tenkt å pusse opp litt hjemme?


Eller bygge en helt ny terrasse? Her er alt du trenger å vite for å bli en ekspert på maling av hus! En lang vinter går mot slutten,. Videoene gjør det litt enklere når man skal pusse opp eller fikse ting i hjemmet.


Maxbo maling

Vi tok derfor turen til MAXBO Stormarked Alna for en prat med salgsleder i deres malingsavdeling, Sven André Pannberg. I våre butikker møter du fagfolk. Spør oss om råd når du velger byggevarer og verktøy.


Hos oss finner du byggevarer til ditt byggeprosjekt - trelast, tak, mur, verktøy, maling , hageredskap, terrasse, kjøkken og bad. Maxbo tilbyr hjemkjøringstjenester.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg