onsdag 3. mai 2017

Mariusgenser garn

Mariusgenser garn

Sjekk vårt store utvalg og bestill i dag. Kjøp billig garn hos Hobbii. Kjempeutvalg av kvalitetsgarn. DUO inneholder merinoull og bomull. Mykt som bomull – varmt som ull!


Mariusgenser garn

Alternativ til dem som synes at ull klør. Plagget må vaskes separat. MINI ALPAKKA inneholder 1 ren alpakka for den kresne og kvalitetsbevisste! Utrolig myk og behagelig! Alpakka er det mest isolerende garnet vi har i sortimentet.


Mariusgenser fargekombinasjoner: Prøv i fargevelgeren! Du Marius, du Marius! Alle Rauma Collection strikkede plagg er laget i 1 norsk ull og har en 1 norsk produksjon.


Mariusgenser garn

Bla i bildene, og finn din favoritt! Jeg skal skaffe oppskrift og garn. Hvor finner jeg oppskrift og hvilket garn ? Og hvilken størrelse? Lillesøster er år, bittelitt høyere enn snittet, men veldig smal. Filtrer strikkeoppskrifter for å finne det helt riktige design i det garnet og formen du ønsker, eller bli inspirert til ditt neste prosjekt.


Søk mellom tema som påske og jul, dåp og bryllup, eller er det ikoner du leter etter, som Marius eller Nancy? Ser at Sandnes Alpakka og Drops Karisma blir brukt litt om hverandre i prosjekter på Ravelry. Er det en annen garntype fra Drops som kan egne seg uten at oppskriften må trikses veldig med? Tynn Alpakka Ull inneholder alpakka og ull. Lett som ull - varm som alpakka!


Myk og holdbar kvalitet som passer godt til både liten og stor. Pakken inkluderer garn og mønster. Norges suverent mest strikkede genser herjer igjen etter noen år på loftet. Jeg i fjor på denne tiden strikket jeg en mariusgenser etter samme oppskrift, med samme garn og den ble helt annerledes en denne genseren. Fjorårsversjonen har jeg skrevet om her.


Jeg må si meg veldig førnøyd med genseren, og jeg kan slå fast at jeg likte fargekombinasjonen veldig godt! Stort og bredt utvalg av garn , strikkemønster og ferdige strikke kolleksjoner. Vi har et stort forhandlernettverk i inn- og utland. Det er Sandnes Garn som eier håndstrikkerettighetene til Marius-mønsteret, og det er dermed bare de som kan selge oppskrifter på ulike plagg med marius-mønster.


Dale Garn har et bredt sortiment av både klassisk, rundspunnet ullgarn og flotte bomull- og ull-bomullkvaliteter, samt eksklusive garn i silke, mohair og alpakkafiber.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg