tirsdag 23. mai 2017

Dyreparken billetter

Dyreparken billetter

Bestill flyreiser på nett. Se lavpris-, direkte- og internasjonale flyreiser nå! Budsjett til luksus, hoteller og hjem. Prisnivået speiler det ulike aktivitetsnivået i hhv.


DET ER ALLTID BILLIGERE å kjøpe billetter på nett. Dyreparken og Badelandet. Vi har 1ulike dyreslag fra alle verdensdeler. Egne tematiserte områder for Asia og Afrika, i tillegg til Jungelen og Nordisk Villmark - for å nevne noe. Som et resultat kan billettpriser variere fra dag til dag.


Aktivitetsnivået og underholdningsnivået kan variere fra dag til dag. Fast nettrabatt er kroner per billett. Hvis du både vil se dyr og bade, får du best valuta for pengene ved å kjøpe en kombinasjonsbillett. Hundrevis av barn deltok med iver og kreativitet i tegnekonkurransen, og mange unge deltok også i triksekonkurransen sammen med spillere fra fotballklubben IK Start.


Dyreparken billetter

Tilgjengelig for bevegelseshemmede. Parken har utlån av rullestoler hele året. Lurt å bestille tidlig for å sikre seg billetter ! I fjor åpnet vi safaritelt for utleie, denne sommeren utvider vi med nye telt!


Resten av kapasiteten blir forbeholdt drop-in. Det skal allti til alle avganger, være mulig å stille seg i kø for å bli med neste ledige tribunetog. Vil dere toppe turen, ja, da overnatter dere i Parken! Vi kaller det å bo i eventyret, sier kommunikasjonsrådgiver Christine H. Da sparer du kroner på hver dagsbillett. Besøk parken på en fredag og bestill billetten på nett.


Dyreparken billetter

Billetter for foreldre søsken kan bestilles her. Hvor mange kan vi booke overnatting til samtidig? Hvordan bestiller jeg overnatting i Abra Havn? Er aktiviteter inne i parkene gratis? Er det lov å bruke rulleskøyter, skateboar sparkesykkel, ståhjuling eller lignende?


Vi betalte også for parkering på nett i forkant. Det sparte vi rundt kroner dagen på. I Hunderfossen er det også griller tilgjengelig hvor du kan grille din egen medbrakte mat, råder Maaøruden. Den siste inngangen er minutter før dyreparken stenger.


Barn under år må være i følge med en voksen. Bor du i Kardemomme by er billetter til Sirkus Jesper inkludert. UTSIKT: Fra noen av hotellrommene kan du se Grashavet fra balkongen. Nå kan du glede hele familien med en Bjørnepakke til deilige sommerdager!


Den består av overnatting på Thon Hotel Bjørneparken for to voksne og to barn med billetter til parken. Vi kan friste med god stemning, nydelig sommerfrokost og super pris. Er det noen som vet om noen rabattkoder til billetter i dyreparken ? Evt på restaurantene der? Er mange felt for innfylling av rabattkoder, men har aldri sett noen slike noe sted. Skulle til å bestille billetter nå, men fint viss man kan spare noen kroner.


Er jo skamdyrt dessverre.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg