fredag 5. mai 2017

Rask og god middag

Rask og god middag

Alt av snacks, ferdigretter og økologiske matvarer til en sunn livsstil. Alle fortjener en smaksrik middag! Her finner du forslag til ferdige ukemenyer.


Hver uke gir vi deg to raske middagsalternativer som består av bare produkter. Flere spennende middager på under minutter. Se våre spennende oppskrifter her. Velkommen til Kensaq.


Finn rask og god middag i dag! Travle hverdager er det mange av, og middagen må være rask å lage. Her gir vi deg våre tips og oppskrifter på sunne og raske middager. Rask , enkelt og et sunnere middagsalternativ er noe vi setter pris på. Dette har gjort denne oppskriften av laks surrende i en herlig creme fraiche-saus til en av våre favoritter.


Prøv den og du vil bli hektet. Dette er matbloggeres ultimate hverdagsmiddager som de aldri blir lei, og ofte griper til når de føler seg litt uinspirerte. Alle har en middag som de spiser ofte, og nesten aldri blir lei av. En hverdagsmiddag som er rask å lage, og hele familien er glad i. Middag som er sunn, rask og himmelsk god ! Her er tips til måltid du lager på rekordtid.


Perfekt i en hektisk hverdag! Nordmenn vil ha sunn, rask og variert middag , men vi ender som regel opp med de samme usunne middagene uke etter uke. Kanskje på tide med noen nye sunne og raske favoritter?


Nordmenn flest har et begrenset antall middagsretter på repertoaret. De fleste har faktisk ikke mer enn ni til tolv middagsretter som vi lager igjen og igjen – og igjen. Rask middag på under minutter Vi gir deg enkle og raske middagstips som består av bare varer, og som er ferdig på under minutter. En god og enkel oppskrift på grateng som vil falle i smak hos både barn og voksne.


Pastagratengen passer ypperlig til hverdags når det er mange til middag. Det finnes mange kjappe middager som kan lages på under minutter. Det kan være en god wok med strimlet kyllingfilet, svinefilet eller biffkjøtt og en pakke wokgrønnsaker eller en pytt i panne med rester fra gårsdagens middag.


En rask gryte smaker også godt. For å gjøre det litt enklere for deg å finne ut hva du skal servere til middag i dag har vi samlet et knippe gode forslag som du ser under. Vi håper det faller i smak for både store og små.


Flere forslag til rask og sunn hverdagsmat finner du her. Men det er fullt mulig å lage god og sunn middag på under minutter ved å gjøre de rette valgene. Noe av det kjappeste og enkleste man kan lage er omelett. Egg, vann, salt og pepper er alt man trenger, men omeletten kan fylles med alt mulig godt som ost, skinke og bacon.


Rask og god middag

Litt sunnere inspirasjon. Wok med torsk, kikerter og spinat. Enkle middager Nyttårsmeny 17. Dette er vel mer en metode enn en oppskrift, men her hjemme er det veldig populært. KYLLING- OG CHORIZOGRYTE: Spicy, mettende og veldig god ! Med en god oppskrift på pannekaker blir du fort populær hos både liten og stor.


Vår grunnoppskrift på pannekakerøre gir et perfekt resultat og er nok til ca. Topp med syltetøy, sukker, bacon eller brunost – alle har sin pannekakefavoritt! Fres artisjokkbiter og paprika i litt margarin. Hell i eggeblandingen og trekk den stivnede røren inn mot midten.


La omeletten steke noen sekunder før den brettes dobbelt. Torsdag - Kylling og pastasalat. Dette er en sunn og god pasta som passer like godt til middag som til lunsj.


Hva skal vi ha til middag ? Både store og små kan spørre seg om dette i en hektisk hverdag. Vi har satt sammen en ukesmeny for deg, slik at du slipper å tenke for mye på hva du skal ha til middag i en hektisk hverdag. Ti enkle og gode middager med kjøttdeig.


Rask og god middag

Hverdagshelten kan brukes til mer enn spaghetti bolognaise. Har du en rask , enkel - og god favorittoppskrift med kjøttdeig du har lyst til å dele?

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg