mandag 15. mai 2017

Budsjett bryllup

Finn Kuvertpris Bryllup. ZapMeta Tilbyr Oversikt fra Søkemotorer. Alltid tilgjengelig. Skreddersydd deg som vil føre selv.


Stilige,elegante strømpebukser til brud og brudepiker,som setter prikken over i. Her er Silje Sandmæls tips!

For å kunne starte med bryllupsplanene er dere nødt til å vite hvor mye dere har å rutte med. Hvis ikke kan dere lett bruke mer penger enn dere egentlig har råd til. Et bryllup består av en eller flere seremonier for inngåelse av ekteskap, og den etterfølgende bryllupsfest.


Selv om det fra gammelt av var brudens familie som betalte og planla bryllupet , er dagens trend at brudeparet selv betaler og sammen planlegger det bryllupet de selv ønsker. Viktig: Sett opp budsjett. Uansett hvor mye dere har tenkt å bruke på bryllupet lønner det seg å sette opp et budsjett - og holde seg til det så langt som mulig. Sørg for å ha en buffer, men prøv å la være å bruke den. Med Bryllupshjelperen vil dere være sikre på at dere husker alt som skal gjøres i oppkjøringen til bryllupet.


Dere vil få full oversikt over alle gjøremål, budsjett og frister.

De fleste brudepar blir tatt på senga når de innser hvor omfattende og krevende en bryllupsplanlegging er. For meg er ikke bryllup gryterett, glass vin og medbragt forøvrig. Hadde jeg blitt invitert ville jeg pyntet meg ( men ikke like mye som til bryllup ), hatt med gave (men kanskje ikke like dyr som til bryllup ), og terskelen for å reise langt for å delta ville vært litt høyere.


En bryllupsplanlegger trenger ikke å koste mye, og kan i mange sammenheng faktisk være med på å redde budsjettet. Redaktør i magasinet Ditt Bryllup , Mona Grudt, tror også det er fullt mulig å få til et flott bryllup uten å verken knuse budsjettet eller sette seg i gjeld. Hei jeg ser at mange har et ganske høyt budsjett for sitt bryllup. Lurte bare på om noen var i samme bås som meg også kanskje noen har noen råd og tips?


Jeg har selv vært i bryllup hvor regningen totalt sett ikke kom på mer enn 35. Det slo meg aldri at dette var et sparebryllup. Velg riktig tid på året. Roger Løvendahl i Bryllupsvenner. Kvinneguiden at det kan være lurt å gifte seg på de dagene på året hvor det er færrest bryllup.


Vi greide å holde oss til budsjettet , ikke et veldig dyrt bryllup. Kan noen hjelpe meg med å ca sette opp et budsjett for hva jeg kan regne med ting vil koste? Punktene jeg trenger hjelp til er nedenfor. Mat Vi tenker å ha koldtbord.


Jeg ønsker å bestille fra catering da de vet sånn ca hvor mye mat det er på gjester. Vi har tidligere snakket om å sette opp et budsjett for et bryllup , men hva om dette budsjettet er virkelig lavt?

Det er veldig vanskelig å svare på en sum – men en rangerer ofte gavesummen etter hvor nærme gjesten er brudeparet, hvor gamle gjestene er og hvor storslått bryllupet er, Sier Elvehaug. Og utdyper akkurat hvorfor summen variere fra person til person. Familie og nære venner legger nok uansett litt mer i potten enn andre. Når bryllupsbudsjettet er laget, kan dere endelig gå å handle! Husk at dere ikke til enhver pris MÅ bruke det hver post på budsjettet sier dere har råd til.


Det første tipset kan virke kjedelig, men er en dyd av nødvendighet. Uten budsjett kan du gå på en smell. Budsjett for bryllupet er dessuten en gyllen anledning for en første økonomi-øvelse for paret.


Hvilken farge pynter vi i (blomster,lys og servietter). Husk at alt trenger ikke være i hvitt til ditt bryllup ! Mange bruker retter, mens det nå er blitt mere vanlig med retter. Bruk gjerne litt fantasi.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg