torsdag 18. mai 2017

Bursdagsleker for voksne

Treff andre voksne på møteplassen for oss over 4 og år. Sjekk ut vårt brede utvalg kvalitetesleker - Rask levering - Kjøp her! Gratis gaveinnpakning - kjøp på nett og bytt i butikk!


Bursdagsleker for voksne

Norway Shop, den offisielle butikken for gensere fra Dale. Kjøp fôr i metermål og se det store utvalget vi har til prosjektet ditt. Gjett antall… En eller annen variant av denne leken har du sannsynligvis vært med på tidligere. Denne morsomme leken løser garantert opp stemningen.


Her blir voksne menn og kvinner med sterkt konkurranseinstinkt til barn igjen på null komma svisj! Gjestene deles inn i to lag, og utstyres med vester eller armbånd slik at alle ser hvem som er på hvilket lag. Tips og ideer Selskapsleker for voksne. Det er ikke bare barn som leker i selskap. En selskapslek for voksne kan løse opp stemningen og bringe mye latter og morsomme historier i ettertid.


Bursdagsleker fra år 4. Barna stiller opp og forsøker å passere under stangen ved å bøye overkroppen bakover. Berøres stangen er barnet ute av leken for denne runden. Når alle barna i køen har forsøkt, senkes stangen noen centimeter før neste runde. Jeg tror mange forbinder leker med den typen selskapsleker de gjorde som barn, men det finnes faktisk mange leker som passer for voksne. Enig med humoristisk sans.


Må man ha noe slikt, så er det bedre at det er i situasjonen før man skal sette seg til bords (at man finner bordkavaleren sin ved å matche hver sin halvdel av et sitykkerklippet bilde etc), at man stiller seg opp etter alder. Dette er en helt annen lek enn den som ble presentert som nr. En pakke eller gave sendes under denne leken rundt i rommet, den er innom diverse gjester på turen.


Bursdagsleker for voksne

Versene leses av en person som evner å snakke høyt og tydelig – og som gjerne har litt glimt i øyet. Selvfølgelig er de aller fleste barnelekene også morsomme for lekende voksne. Alle synes vanligvis det er gøy å se noen tabbe seg ut, men det er vel også ofte slik at det er de aller tøffeste som er med på leken. Ta utfordringen, - skap lek og moro, og LYKKE TIL med en vellykket fest med en god sanglek, festlek bursdagslek eller selskapslek! For år tilbake deltok jeg i en lek, som var kjempe morsom.


Vi møtte opp på biblioteket der vi ble delt opp i grupper. Det ble utdelt lister til hver gruppe over ting de skulle greie å samle sammen på en begrenset ti mulig det var timer. Dele selskapet inn i lag og ha quiz. Alle får en lapp på ryggen med en historisk person (som alle andre enn den som går med lappen kan se) og så skal man stille spørsmål til de andre gjestene og finne ut hvem man er.


Bjørnen sover - En lek som alltid er vellykket blant de minste. FESTLEKER FOR VOKSNE : Hoppet ! Denne leken handler om å hoppe fra innbilt høyde. En av plankene plasseres oppå de glassene som er satt på gulvet. Brett ut aviser på gulvet så de blir så store som mulig. La alle få en avis hver, og på denne skal de danse.


Når du stanser musikken, bretter barna avisen en gang så den blir mindre, og så skal de danse videre der. Den som står helt i ro eller tråkker utenfor avisen er ute. Ressursbanken har blitt oppdatert, og siden du leter etter er flyttet eller fjernet. Bruk søkefeltet eller kategorierene for å finne denne eller andre gode ressurser, eller send oss en e-post om det er noe spesielt du er på jakt etter! Tips: For å avansere kan det være lov at folk som ikke blir spurt om å bytte vann allikevel kan bytte plass innbyrdes.


Bursdagsleker for voksne

Stangen kan være et kosteskaft, et tau eller noe lignende. To voksne , eller eldre søsken, holder en limbo-stang over bakken. Still barna i kø og sett på noe morsom musikk. For hver runde senkes stangen litt nærmere gulvet.


Det aller viktigste er at leken er enkel nok til at alle kan være me og at barna har det gøy, sier forfatter Stein M. Akkurat når vi har lært oss rutinene rundt bursdagsfeiringer, flasketuten peker på, danseleken og festens høydepunkt for mange av gjestene, nemlig fiskeleken – skjer det!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg