tirsdag 23. mai 2017

Indisk mat oppskrifter

Bestill Mat hos Just Eat på nyttårsdag. Hundrevis av forskjellige restauranter. Søk Fortere, Bedre og Smartere her! Gå ned i vekt fort uten å sulte deg selv.


Se våre beste oppskrifter på nett.

Velkommen til MENY. Si JA til stort utvalg. La våre oppskrifter inspirere deg! Her er oppskrifter på noen av de beste indiske og pakistanske rettene.


Dette er mat som også spises i store deler av Midtøsten. Pakistansk og indisk mat er ikke så forskjellig. Det de har til felles er alle de fantastiske krydderne og den gode, gode smaken!


Her finner du våre beste oppskrifter på indisk mat –alt fra klassisk Chicken Tikka Masala til desserter.

Laccha paratha med et lag av margarin i, og kombinasjon crispy og fluffy gjør at den bare smelter i munnen. Indisk kjøkken kan grovdeles i Sør og Nord. Tidligere har jeg en oppskrift av aloo paratha på bloggen – det er er altså et indisk flatbrød fylt med potetmasala. Frukt og nøtter er nyde­lig i indisk mat , og sammen med den milde retten korma får du en opp­skrift for hele fami­li­en.


Kanskje spesielt av matbloggere som lever og ånder for å videreutvikle og eksperimenter- også feile. Når det gjelder denne oppskriften så er den inspirert av selveste Gordon Ramsey. Mynte er perfekt til lam, men også andre kjøttyper og fiskeretter, og yoghurtbasen gir et fint brekk mot sterk mat. Skal du ha pakistansk, indisk eller annen lignende type middag er hjemmelaget myntechutney forfriskende tilbehør som gjør måltidet ekstra godt. Denne oppskriften gir ca.


Slik lager du nanbrø godt å servere til indiske retter som tikka masala eller gryteretter. Selve landet er jo omtrent like stort som hele Europa, så det er kanskje ikke så rart at det indiske kjøkkenet er ekstremt variert. Derfor kan du lett variere brødet med krydder som hvitløk, koriander, eller søtere smaker som cashewnøtter, sukker og rosiner. Oppskrifter til hverdag, helg og festmåltider Her finner du inspirasjon til alle dagens måltider, både til hverdag og til helg. Oppskriftene er laget av landets beste kokker og er enkle å tilberede.


Linser og godt krydder gjør denne indiske retten smakfull og sunn. Den serveres med en raita laget på rødbeter.

Hjemmelaget nanbrød Krever litt lengre tidsforbruk. Butter chicken - klassisk indisk oppskrift Krever litt lengre tidsforbruk. Leter du etter god mat ? Abonner på vårt nyhetsbrev og få gode tips og konkurranser hver måned. Vi lagrer dine personlige opplysninger i samsvar med GDPR.


Vi tilbyr spennende og smakfulle retter av blant annet kylling, lam og kongereker. Hos oss kan du forvente nydelig mat fra det indiske kjøkken, servert i våre flotte lokaler. Vi tilbyr også takeaway, for deg som foretrekker å nyte maten hjemme i egen stue.


B så får du eller få maten levert direkte hjem til deg via Foodora og Just eat. Ovnen gjør resten av jobben for denne enkle varianten av tikka masala ( oppskrift nedenfor). Det er lett som bare det å gjenskape smaken fra siste besøk på asiatisk restaurant.


Her får du et knippe oppskrifter som hjelper deg på veien.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg