tirsdag 2. mai 2017

Fortell om deg selv

Og om du for eksempel deltar i frivillig arbeid eller er aktiv i en organisasjon, vær forsiktig dersom det dreier seg om organisasjoner som kan være omstridte, sier Haugen. Legg igjen en hilsen her og fortell gjerne om deg selv. For hver gang du forteller noe om deg selv gir du deg små bekreftelser på hvem du er.


Han gikk i morgenkåpe selv om det var midt på dagen. Vi må tømme kassene. Jeg kan ikke prioritere fugler nå, … LES MER Inga. Men om du har lagt ut i det lange og det brede her, har du gjort noe feil. De er interessert i både hva du har jobbet me og om deg som person.


Skriv om en person du liker veldig godt. Fortell hva du spiser i løpet av en dag. Har du et dyr du liker godt? Hvis ikke det skjer, spør om du kan få lov til å presentere deg selv. En avslappet, god personlig presentasjon kan være vektstangen som gir deg inngangsbilletten til nettopp denne jobben.


Fortell om deg selv

Hvordan du oppfører deg og svarer for deg under et førstegangsintervju er helt avgjørende for om du ender opp med å få et jobbtilbud. I utgangspunktet et enkelt spørsmål, men for mange så blir det et spørsmål som de synes er vanskelig å svare på. Når du blir oppfordret til å fortelle om deg selv , hva sier du da?


Og hva med født og oppvokst der, flyttet dit, så der osv. Beskriv en normal dag i ditt liv. Da risikerer du å fremstå som uten selvinnsikt, ifølge Tronstad Moe. Selv om du skal selge deg selv , bør du unngå å fremstå som perfekt. Skryt faller tilbake på oss selv.


Fortell om deg selv

Alle kan være flinke, men selvinnsikt skiller ut den beste fra nummer to og tre. De aller fleste har noen mindre sterke sider. Mediene blaaser opp om kreft og lignende det skal du heller ikke bry deg og ikke let i. Poenget er å stoppe der du vil bli spurt om mer informasjon. Jeg har ikke kjøpt mange klær der selv , men jeg har tittet der mange ganger.


Kanskje jeg får rabatt i butikken. Med rabatt blir klærne billigere. Det hadde vært gøy. Om du kommer innom butikken, kan jeg kanskje hjelpe deg med å finne en fin kjole til bryllupsdagen.


En dag kommer du også til å ha nok med deg selv , og da kommer du til å skjønne at man ikke kan slippe alt for noen småfugler. Arbeidsgiveren ønsker å bli kjent med deg som person. Lag en kort fortelling om deg selv.


En presentasjon der du får fram det viktigste om dine kvalifikasjoner og deg som person. Jeg hører stadig om flere som gruer seg til spørsmålet fortell litt om deg selv eller hvem er du og ulike andre varianter. Husk at rollefiguren du ønsker å presentere skal være så lik den som vises på plakaten som mulig.


Fortell om deg selv

Gå ut og ha det gøy! Ja litt om meg selv ja. Og håper og gå hjemme en stund nå med barna.


Om det er situasjon eller så vil dette uansett være avgjørende for hvordan du kommer deg gjennom oppgaven. Takk for at du skriver til oss i Ung. Poenget med å skrive en presentasjon om deg selv , er at presentasjon skal fortelle om hvem du er.


Fortell om deg selv

Dermed er det viktig at du tar med hva som er viktig.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg