tirsdag 2. mai 2017

Akupunktur mot angst

Få fjernet angst på min. Angst påvirker kroppen veldig. For min del kom angsten som lyn fra klar himmel i november. Den er ikke like intens som når den kom, men jeg merker den. Jeg går derfor ca gang hver 1-uke.


Akupunktur mot angst

Det er lange tradisjoner for å behandle psykiske reaksjoner med akupunktur. I akupunkturen ses mennesket som en helhet, og det vektlegges hvordan kroppen påvirker psyken og hvordan psyken påvirker kroppen i. Symptomer som muskelsmerter, hodepine, tretthet, irritabilitet, tristhet, nummenhet i hender og føtter, svetting, skjelvinger og rykninger, pustevansker, konsentrasjonsvansker og søvnproblemer er ofte andre symptomer som følger frykten. Akupunktur og angst kan samhandle effektivt.


Det tilpasses individuelt slik at hele personens tilstand og den underliggende årsaken er adressert i behandling. Jeg har i snart måneder slitt med konstant angst. Det tærer så på både kropp og sinn. Lurer på om det er noen som har prøvd akupunktur mot angst ? Hva er deres erfaring med dette?


Jeg er villig til og prøve hva som helst for og lette litt på trykket fra. Dine organer kommer i balance, så angsten ikke påvirker hjertet, som under et angstanfald. Helsemagasinet utgis av Stiftelsen vitenskap og fornuft. Du kan bidra til at flere får tilgang til faglig baserte kunnskaper om hvordan du kan bedre din egen helse og folkehelsa generelt, og samfunnet bedre kan ivareta enkeltindividers behov for velfer frihet, sikkerhet og identitet. Hodepine, migrene, angst , søvnproblemer, depresjon, reumatiske og nevrologiske plager.


Les mer på akupunkturlegen. Verdens Helseorganisasjon (WHO) har utarbeidet en liste over alle plager som gir positive resultater med akupunktur behandling. Ja, akupunktur er en effektiv behandlingsform for gravide. En kyndig akupunktør vet hvilke punkter som skal unngås og da innebærer det ingen risiko for fosteret. Mange gravide har stort utbytte av akupunktur for å lette svangerskapsplager.


Flere og flere kvinner forsøker også akupunktur i forbindelse med fødsel med gode resultater. Hvis angsten vedvarer over ti og man opplever at den hemmer funksjon og livskvalitet, kan den bli en lidelse. Det er vanligere å behandle mildere depresjoner med akupunktur , ofte som støttebehandling til medikamenter og samtaleterapi.


Dermapen er en automatisert microneedling behandling, hvor micronåler med justerbar lengde stimulerer huden til å reparere seg selv, og danner dermed en yngre, friskere og glattere hud. Ulike aktører har ulike forklaringer på hvordan de hevder akupunktur hjelper mot lidelsene de behandler. Innenfor tradisjonell kinesisk medisin fungerer akupunktur ved å balansere en form for åndelig energi (QI).


Empirisk erfaring tyder på, at akupunktur kan have gavnlig effekt i behandling af angst. Hvorvidt du kan behandles udelukkende med akupunktur , eller om du har brug for akupunktur i en kombination med psykoterapi eller medicin, vil vi diskuterer med dig under behandlingsforløbet. Du kan abonnere kun på nett eller abonnere på papirversjonen og nettilgang kombinert. Klikk her for å se alternativer. Er du abonnent og ser denne teksten, er du ikke logget inn.


Kunnskap og informasjon om angst kan også gjøre det lettere å oppsøke behandling, og øke forståelsen av hvorfor behandlingen er som den er. Hvis du føler at angsten går ut over livskvaliteten din, og for eksempel stopper deg fra å gjøre det du pleier eller har lyst til å gjøre, kan det være lurt å oppsøke hjelp for å bli kvitt den. Det finnes forskjellige typer angst , men fellestrekk er følelse av frykt eller sterkt ubehag.


Akupunktur mot angst

Du kan bli kvitt angsten eller lære å håndtere den bedre, med rett behandling og ved hjelp av egen innsats.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg