tirsdag 16. mai 2017

Brukt girkasse

Brukt girkasse

Tast inn bilnummeret ditt for å finne bildeler til din bil - Stort utvalg! Brukt girkasse - Nordic Motor Center er din komplette motorleverandør. Brukte girkasser fra Nordic Motor Center er byttegirkasser, er gamle girkasse blir innsendt i inbytte. En brukt girkasse leveres med års garanti. Autopartskjøp av Europas største butikk for brukte deler fra billig.


Vi leverer brukt girkasse til noen utgaver av VW, Caravelle, T T5. VW testes ved demontering, mnd garanti. Hvis ulykken er ute, er en brukt girkasse den beste løsningen Typiske feil på girkassen På manuelle girkasser er den vanligste feilen slitte synkromeshringer. Dette er små tannete ringer, vanligvis av messing, som sørger for at girhjul og giraksel roterer med samme hastighet når du skifter gir.


Nedenfor finner du alle annonser på brukte girkasse innen skogsmaskin bransjen på Mascus. Velg girkasse fra alle merker om du vil se alle brukte girkasse sortert etter merke. Innholdet er beskyttet etter åndsverkloven. Regelmessig, systematisk eller kontinuerlig innhenting, lagring, indeksering, distribusjon og all annen form for bruk av data fra FINN.


Brukt girkasse

Gode priser på brukte Mercedes deler. Den billigste bruktbilen ligger ute til Kr. Vurderer du flere brukte biler? Sjekk ut alle annonser for Toyota Corolla til salgs! Motorer, topplokk, girkasser, dieselpumpe, dieseldyser, tannstang og turbo - Nordic Motor Center er din komplette motor leverandør.


Vi selger nye, overhalte og brukte bildeler. Etter henvendelser til Electrolux, sier de at dette er en slitedel som max dekkes i to år. Hvis den ikke kan byttes, så betyr jo det i realiteten at hele vaskemaskinen plutselig blir en slitedel Det at noe er en slitedel er i seg selv ikke relevant for Forbrukerkjøpsloven og reklamasjonsretten- D. Sikreste er nok ei bytte kasse, brukt blir bingospill. Men, er det sikkert at den trenger å skiftes?


Brukt girkasse

Har den fått den servicen den skal ha? Møre Bruktbildeler AS driver bildemontering, med produksjon og salg av brukte kvalitetskontrollerte bildeler. For den må være jevnlig! Vi har alt du trenger av brukte bildeler.


Forhandler også fabrikkoverhalte motorer og gearkasser. Snakk med oss når du skal ha deler til bilen din. Vårt verksted kan hjelpe deg med å demontere girkassen, inspisere den og erstatte det som er nødvendig. Girkasse er en del av drivverket – kraftoverføringen eller transmisjonen i en bil eller helikopter som er det systemet som overfører motorkraft til drivhjulene.


Brukt girkasse

Girkassens oppgave er å overføre og tilpasse dreiemomentet ved hjelp av tannhjul i forskjellige dimensjoner slik at det er samsvar mellom behovet for drivkraft, motorens turtall og fartøyets hastighet. Ved nyere biler er problemet med usikkerhet om tilstanden til en brukt girkasse fortsatt aktuelt, men kostnader ved reparasjoner og montering er vanligvis høyere. Dessverre, å kjøpe en brukt automatgir skaper en stor finansiell risiko. I de fleste tilfellene er selve selgeren ikke sikker på om girkasse fungerer som det skal. Fabrikkoverhalt girkasse Samme levetid som en ny girkasse , men til en hyggeligere pris.


Som for motorer og topplokk, er et vesentlig element i produksjonsprosessen av fabrikkoverhalte girkasser en rigorøs kontroll av alle små og store deler. Denne kontrollen gjøres av fabrikkens mest erfarne mekanikere. Gamle lagre blir selvsagt alltid fornyet, uansett deres tilstand. Automatgir er en girkasse som automatisk utvekslingsopphold mellom motor og drivhjul etter turtall og hastighet. Automatgir kan styres med girspak-liknende spak, joystick, trykknapper eller spak ved rattet.


En helautomatisk girkasse kan både velg gir og utfører girskiftet automatisk.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg