onsdag 13. november 2019

Ultralydapparat pris

Ultralydapparat pris

Vi er med deg hele veien. Et kjøp er ikke ferdig når produktet er levert. Det er da det begynner.


Når du velger et ultralyd apparat fra adCARE, får du opplæring og tett oppfølging av våre erfarne konsulenter som alle har helsefaglig utdanning. Vi har et bredt utvalg ultralydapparater fra GE Healthcare. By clicking on the link, you will be leaving the official Royal Philips Healthcare (Philips) website. Any links to third-party websites that may appear on this site are provided only for your convenience and in no way represent any affiliation or endorsement of the information provided on those linked websites.


Disse prisene inkluderer forbruksmateriell, medisin, sekretærarbei bruk av våre high end ultralydapparat og vårt trykkbølgeapparat for diagnostikk og behandling når det er anbefalt. Spesialistklinikken er en tverrfaglig spesialisert klinikk med fokus på muskelskjelettlidelser, allmennmedisin og pasientnær ultralyd med kontor i Harstad. Ultralydapparat for husdyr til salgs.


Har vært brukt på gris. Utstyret ligger i en hard koffert. Derfor lanserer Philips sitt nye håndholdte ultralydsystem i Norden, som vil sikre effektive point-of-care undersøkelser til fordel for pasientene.


Ved at du kjøper disse får du samme service, opplæring og support fra oss. Ta kontakt for pris ! Perfekt til reproduksjon på hest og ku, og sener på hest. Apparatet er noen år gammelt, men er svært lite brukt. Norge for rask levering.


Vår portefølje møter dagens kliniske behov med stor allsidighet og høy grad av funksjonalitet og brukervennlighet. Secma leverer service- og medisintekniske løsninger til den norske, danske, svenske og nederlandske helsesektoren. Brukt kun tre ganger. Mobi-Scan er en trådløs håndholdt ultralyd i lomme format.


Vurderer du å anskaffe en ultralydskanner til klinikken ta kontakt med oss for en prat. Looking For brukt utstyr for din klinikk eller har utstyr eller inventar ting som jeg ønsker å selge, kan du gjøre det gjennom oss. Jeg kjøper en annonse med plass til bilder og ext og tar selv kontakt med potensielle kunder. Til drektighetsundersøkelser på ku og hest.


Stort display (nesten 15cm) Avansert med mange funskjoner som ellers er forbeholdt store ultralydapparater, til en meget gunstig pris. Vi leverer innovative kvalitets produkter til helsesektoren i Skandinavia. Her på hjemmesidene våre finner du en kort introduksjon av produktene vi representerer med videre link til produsentenes egne hjemmesider. Mindre, billigere, bedre! Håndholdt og trådløst ultralydapparat fra Clarius.


Velg mellom gulvstativ, veggfeste og bordfeste. Meld deg på her: Trening - fitness Helse - fysikalsk trening Trykkbølge. Designet og produsert i Canada.


Muskel, sener og fortykkede slimposer er alle strukturer man kan se godt ved ultralydsundersøkelse. Proben kan ligge som en liten knapp på barnets hode i flere døgn og kontinuerlig måle hjernens blodstrøm. Den er tilknyttet et ultralydapparat , en såkalt NeoDoppler, som er utviklet ved NTNU. Et verktøy som i stadig større gra på stadig flere områder, bidrar til å redde liv.


Medenta har som mål å selge dental utstyr av høy kvalitet til en rimelig pris. Om uhellet er ute er vårt svært anvendelige ultralydapparat Alpinion E-Cube iinne! Med de nye High Density probene blir alt fra brudd til seneskader vurdert på skjermen, og forhåpentligvis er spilleren klar for ny innsats raskere enn om de ikke hadde hatt denne tjenesten.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg