fredag 22. november 2019

Sunne middager blogg

Hver uke gir vi deg to raske middagsalternativer som består av bare produkter. Flere spennende middager på under minutter. Se våre spennende oppskrifter her.


Dette er ein typisk middag som kanskje blir litt gløymt vekk, slik var det vertfall for min del. Etter eg flytta heimefrå og begynte å lage egne middager , så var det ikkje akkurat fiskeboller i kvit saus som blei laga. Ikkje fordi det er tungvint eller vanskelig, men fordi det blei gløymt.

Hei og riktig GODT NYTT ÅR! Jeg har brukt romjulen til å lade batterier, men også til å legge siste hånd på manuset av boka mi. Jeg sendte manuset avsted januar til designer, så nå er det no way back. Burrito er en meksikansk rett med myke tortillalefser. Lag den gjerne med kjøttsaus, bønner, ris, guacamole, revet ost og rømme.


I denne oppskriften har vi brukt kyllingkjøtt, men du kan også variere med andre typer kjøtt, som biff av okse eller svin indrefilet. Nordmenn vil ha sunn, rask og variert middag , men vi ender som regel opp med de samme usunne middagene uke etter uke. Kanskje på tide med noen nye sunne og raske favoritter?

Nordmenn flest har et begrenset antall middagsretter på repertoaret. De fleste har faktisk ikke mer enn ni til tolv middagsretter som vi lager igjen og igjen – og igjen. Dette er matbloggeres ultimate hverdagsmiddager som de aldri blir lei, og ofte griper til når de føler seg litt uinspirerte. Alle har en middag som de spiser ofte, og nesten aldri blir lei av.


En hverdagsmiddag som er rask å lage, og hele familien er glad i. Lyst til å bli mer inspirert på kjøkkenet? Her ser du hvordan. I FORM gir deg sunne og enkle oppskrifter på rask middag som du tryller frem på bare minutter.


Det handler ikke om å velge bort, men å spise mer av alt som er bra for oss. Mer frukt og grønnsaker, fullkornsprodukter og rene råvarer. Vi vil gi deg sunnspirasjon i hverdagen: De enkle tipsene og triksene som gjør måltidene litt sunnere. Dårlig rå men ikke så veldig gira på en tørr Grandiosa? Vi har samlet digge matretter som er sunne og veldig billig!


Her kommer ukens menyforslag fra arkivet. Mine barn digger disse – og det gjør vi voksne også. Rød suppe er en deilig og mettende suppe med eksotiske smaker. Middag som er sunn, rask og himmelsk god!


Her er tips til måltid du lager på rekordtid.

Perfekt i en hektisk hverdag! Enkle og deilige hverdagsmiddager du lager på 1-2-3! Linda Stuhaug er tilbake, denne gang med enkle, sunne og inspirerende middager. Dette er boka for deg som er i tidsklemma og for deg som ønsker inspirasjon til å løfte middagen til nye høyder på en enkel måte. Gjør deg klar for en opptur med sunne middager ! Veldig trangt økonomisk nå.


Kom gjerne med tips til retter som inneholder litt av de samme ingrediensene da det gjerne kan bli dyrt å kjøpe massevis av ulike produkter. Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen. På jakt etter sunne og gode middagsoppskrifter som i tillegg er slankende?


Sunne ,gode,enkle og rimelige middager. Her finner du enkle, billige, sunne og gode middager som får deg ned i vekt. Jeg har tidligere lagt ut middager under kr for familie på 4. Det virket som ett kjærkomment innlegg for mange så her kommer derfor ett tilsvarende med andre middager.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg